9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, July 16, 2011

THANKS BEN ASHAARI

Eh.. ini bukan segmen ye hehe.. Tapi ini adalah entry ucapan terima kasih buat blogger yang menjadi salah satu faktor kekuatan My sampai ke hari ini... di blog ini...
jangan jeles My pernah jumpa blogger otai ni..;D
Siapa kata blogger otai sombong? sape kata blogger otai tak pandang blogger-blogger bawahan? bawahan maksud My blogger yang belum naik.. belum dikenali ramai. erk? nak dikenali ramai ke? Tak semestinya... 

Kenyataan di atas dapat dibuktikan apabila Ben Ashaari berbesar hati buat segmen untuk My.. untuk kita semua.. untuk kita-kita ajeee bak kata Astro Ceria. Dalam tak sedar dia backlink kat semua orang bila dia list down semua peserta kan? Blog korang tetap ada kunjungan betul tak? Kadang-kadang bila My tak berapa nak havoc sangat dalam mana-mana segmen Ben Ashaari pun tetap ada yang datang berkunjung ke sini untuk menghadiahkan sebuat persahabatan.. ;)

Walaupun dah bermula beberapa tahun lepas tapi My betul-betul aktif sejak jumpa dengan Ben Ashaari la... Dan selepas itu My jumpa korang-korang semua. Ha... jasa siapa tu? Ben Ashaari jugakkk.. Kalau tak kerana Ben Ashaari ada korang kenal blogger-blogger baru? ada korang kenal blogger-blogger otai yang lain? Mungkin ada mungkin tidak... Tapi most of them kamu kenal di Ben Ashaari punya blog kan?

Kecik hati Ben Ashaari tak komen kat belog korang? Tengokla beb.. follower dia bape ramai.. yang komen kat satu-satu entry tu bape ramai... You expect what? Dia nak singgah ke setiap blog yang komen tu and give a respond? Bukan Ben Ashaari tak notice pun korang datang belog dia.. Dia baca every single komen yang datang taw. Cumanya My percaya dia bataskan dengan hanya respon pada komen-komen yang perlu sahaja, yang bertanyakan atau memberi pendapat berkaitan dengan entry perhaps. Mati la weh nak jawab semua..-.-' 

Dan hari ini... Dia kredit kan pada pengikut tegar blog dia yang naif ni dengan entry seperti DI SINI... sempena ulang tahun kelahiran My yang ke-15. tetttttt... ok tipu..-.-' Betul tak My cakap? Dia tahu sebenarnya korang selalu wujud di belog dia..;) 
My tak kisah pun dia tak menjengah ke sini... sebab My faham... Dia pernah komen kat blog My pun dah lama dulu dah... di entry INI, masa dia jadi follower My. Masa tu follower ada 85 je..;) hehe...

So, janganlah korang rasa blogger seperti Ben Ashaari ni bila dah terlalu berada di atas semakin sombong dengan yang berada di bawah... Janganlah fikir dia tak singgah di blog korang dia tak mengenali korang... tamo kecik-kecik hati oke... Keep on support him and he'll support you!;)

Anyway, thanks to Ben Ashaari for the entry wishes... That's mean to me..;) Tanpa Abg Ben.. My tak mampu berblogging sampai hari ini...! 

pen off~

7 comments:

Alia Natasha said...

saya adik kakak kan kan kan kan kan kan ~ alalalala ~

muz said...

tahniah ye...

aimaniman said...

alamak dik.. cunnya bergambar sbelah blogger otai cam abang ben kan kan.. anyway hepi bzday 2 u..

Santri T.P.I.N.I said...

tahniah my, jadi pilihan abg ben...hepi besday to you...

BEN ASHAARI said...

tq my... selamat harijadi..

KAMIHIDUP said...

no komen. :)

putribongsu said...

wahhh kembang hidung 300persegi...wowww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers