9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, June 7, 2011

Advertlets ni buat hal ke??

leaderboard

My notice dah beberapa hari ni dah. Advertlets punya iklan asyik tak keluar je. ade je macam corrupted. Geram betul. Ce pegi advertlet.com pun tak boleh…
sidebar
below post
Apa kena ni korang?? Macam chipsmore betul la kejap ada kejap takde ads advertlets nih. grrr… macam mana nak jana pendapatan camni nih…-.-’
grrrrrr....-.-'
Ke My punya belog je jadi macam ni? y’ols yang pakai advertlets macam mana? Iklan keluar tak? Pegi laman web dia boleh masuk tak? My nak cek earnings pun tak boleh.. grrr…

Ni yang macam nak curang and kembali pada nuffy nih.. grrrr….

11 comments:

Sunah Mohammad said...

ok je ni... kat blog my pun ade je advertlets nih..

Cik Ezy said...

cik ezy gune nuffnang..
jdk nye xtau la..
huhu

MamaEma said...

blog ema pun okey jer...

mas saari said...

ok je...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sy takde pacak iklan ni.. nak tanya jugak income dia ok ker?

liyana said...

sy guna nuffnang. tgk blog org lain ok je kot advertlets nye :)

Lulu caldina said...

Blog ni ada dalam bloglist lulu-pages :)

darkbatman said...

ohhh.. aie bru tau adverlets ade prob.. hmm xpenah gune..xleh nnk kate ape.kehkehkeh

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

jangan risau, xde pape tu.. mungkin sebab internet slow, jadi iklan punya code x dapat bukak.. lagipun, Chrome ni mmg lumrah.. kalau lambat bukak, dia terus takkan bukak, so jadi macam tula... : NORA ELENA ajar cara CAPTURE SKRIN lebih luas…

k a k L a m p said...

tak la kite rase mmg adv buat hal..sbb kite pon kene cm ni gakk

lalink7 said...

ehh sy pun xdpt tgk iklan kamu my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers