9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, June 13, 2011

dah habes cuti sekolah dah??? alololo ciannye adik tuh kena gi sekolah...

Yuhuuuu!! gud morning!!! (buat2 semangat nak pergi kerja..-.-')
Dik!!! asal mata kuyu jek?? hahaha.. muka sengal jek kena berdiri macam bese time perhimpunan.. berdiri tu tegak-tegak sket! jap lagi nak nyanyi lagu negaraku! 

Tu tu.. haaa kamu lah! rambut asal panjang tuh? 2 minggu cuti kau buat hapo?? sat lagi cikgu disiplin round kat ko habeslahhhh.... dia dah lah suka bawak gunting time perhimpunan... muahahah..

dik! yang pompuan2 tuh... tahulah 2 minggu cuti.. banyak plak menda kau nak story mory kan.. nak borak2 tunggu pas habes perhimpunan kang.. time ni la kau nak pot pet pot pet macam bertih jagung...

woit! ada yang lambat sampai ke??? 2 minggu cuti dah biasa bangun lambat lettewwww.... Bila mula sekolah.. hamik kau terlajakkk.. pengawas! ambil nama yang lambat tuh... *padan muka!

Eh ada yang masih sambung cuti ke harini??? eleh.. buat-buat sakit lettewwww... pehtu amik MC... yang ada belog siap ngadap belog lagi... grrr.. dulu den tingkatan 1 pun belum kenal komputer+tenet taw.. apetah lagi telepon bimbit... korang ni sudah lebey nihhhh... grrr

Dah-dah.. hari korang dah TAMAT!!! Wake up wake up!!! jangan dok berangan lagi.. jangan dok malas-malas lagi... pergi sekolah.. belajar rajin-rajin.. jadi orang berguna macam akak My ni haaa... agagagagaga...

Yes!!!! puas hati akuuuu... 2 minggu kau cuti yeeeee..... seronok yeeee.... lama mana sangatla dua minggu tu punnnnnnn.... dah habes dahhhhh... yeay! Siaplah korang kena marah kena bantai dek cikgu lagi pehni... agagaga..

Semangat sket den nak keje harini sebab tade lagi orang bersekolah yang masih cuti lalalalala~ Tak kisahlah jalan jem pun janji depa pi sekolah!! muahahahahahahahahhaha (gelak evil)

***dengki~

3 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
oh! makcik my jeles kat kanak2 yang kena ke sekolah ke? haha~

zaman sekolah my, adakah seperti diatas? macam ada pengalaman je tu~

eh! eh! entri semalam~
cepat2 publish~ nak baca~
haha! dah langgan + save RSS. memang tak boleh lari punya. ter-published pun, terus dah ada cahe dia. haha~

nak komen, tak dapat. adei. rupanya tuan blog save in draft eh?

=p

mas saari said...

anak2 akak pun terkulat2 je bangun pagi ni...siap tanya lagi, dah sekolah ke mama? hehehehehee

Isteri Encek Bard said...

dolu time-time cenggini lah apling boring sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers