9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, June 24, 2011

I’m back!!! | Pullman, Putrajaya

Hey korang!!! Demmmm!!! Rindu giler siot kat belog dengan korang-korang semua!!!! Demmmm… menyesal tak bawa laptop.. ada laptop officemate tapi sekali tak boleh nak masuk la. grrr… terpaksa lah tahan sangap nak menaip kat Pullman tuh.. grrr


errr... yang tatao apa yang My maksudkan sila rujuk entry INI oke..;)

Sukacita dimaklumkan My telah selamat sampai pukul 3.30pm tadi. Driver office yang ambil kat Putrajaya. Sampai-sampai je terus naik office oke..-.-’.. Patutnya dah boleh balik terus. Tapi atas komitmen kerja My singgah jugak ke office. Kebetulan tadi lady boss sms tanya pasal event esok. and kebetulan kuasa dua, petang ni ada plak meeting. Ok fine. My datang lah office. Takpelah berkorban sikit. Tak salah pun.. buat kerja kena ikhlas kan kan?;)

Eh tiba-tiba plak berhati mulia My ni kan?-.-’… buang tebiat ke hape??

Eh takla. My kan baru balik daripada shared values punya training. Giler korang nak cakap ni, training tu best sangat-sangat. Superb!!! Training ni di bawah kelolaan company kepunyaan Prof. Dato’ Dr. Hj. Mohd Fadzillah Kamsah. Hari pertama kami training dengan dia. Best sangat-sangat. Banyak sangat ilmu-ilmu yang Dato’ bagi. Fazilitator hari kedua dan ketiga pun best jugak.
pullman yg santek! 7 star beb!!
Dan My sangat berbesar hati nak share dengan korang semua!!! Seyes!!! Sepanjang kat sana rasa tak sabar je nak kongsi apa yang My belajar sepanjang tiga hari ni.

Rasanya, kebanyakan company ada shared values ni. Bezanya term-term yang setiap company gunakan je. Contohnya macam company tempat My bekerja, Malakoff menggunakan Integrity, Teamwork, Innovation, Excellence dan Harmony sebagai our shared values. Company lain ada lah diorang punya term-term yang lain. and banyak jugak company yang di bawah kelolaan Dato’ ni.

So, inila kursus yang My attend selama 3 hari ni. Next entry nanti My share kat korang hoke! Sekarang ni nak settle kerja dulu. Esok petang ada Hi-Tea event..;)

Badan penat sangat. Tidur pun tak cukup sebab pagi tadi bangun Qiamullail..;) By the way, badan yang montok ni dah semakin mengembang sebab makanan kat sana superb!!!!! heee~

Footnote: eee tak sabarnya nak share dengan korang!;) 

3 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh sibuknya dia...
OE tak boleh nak sibuk sangat sangat... nanti jadi asyik nak tidur je...
hehe...
lagi sibuk lagi nak tidur...
tapi okeylah My lagi sibuk, lagi berkobar2 nak kerja kan...
hehe...
(n_n)

hamzah ian said...

montok.. waaa

YanaMIB said...

hamboihh bz btol my ni ye..dh ada gaya lady bos =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers