9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, June 7, 2011

Upgrade New Yahoo! Mail | Unlimited storage jadi boleh simpan apa jua email yang anda suka!


Semalam dapat email announcement daripada Yahoo! di mana Yahoo! Mail di upgrade lagi. My dah gunakan Yahoo! Mail lebih 8 tahun sejak zaman sekolah lagi makanya sebagai pernghargaan la konon dia bagi kat kita-kita pengguna Yahoo! Mail ni. So, harini segera klik Upgrade Now untuk rasai sendiri kelainannya..
old Yahoo! Mail


Wow!! Lebih hebat!! Lebih user friendly.. dan boleh tukar-tukar theme macam gmail jugak hehe. Sebelum ni boleh tukar kaler-kaler je theme dia kali ni siap corak segala.,,;)
New looks!!
boleh tukar theme! ;)
Menarik kan? My pernah guna jugak hotmail, gmail… tapi banyak-banyak email yang My guna, My prefer Yahoo! Mail.. entahlah.. lagi sedap mata memandang kot.. huhu..

Anda pengguna Yahoo! Mail? Jom Upgrade sekarang!;)

3 comments:

nazirulhazwan~ said...

x best la pakai yahoo. lembab. gmail la besh:P

cantekk said...

kita pon baru upgrade yahoomail,,laju lg dpd dlu..

tp gmail lebey ok kalau nk attach file, cepat. n nk buka attachment pon laju, siap ada google docs, sng..

*dedua i guna :-D

EYFAalias said...

kite amek banner awak tau :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers