9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, June 14, 2011

LEWAT 15 MINIT...

Assalamualaikum… selamat pagi semuanya!

Kelam betul rasa hidup ni sekejap malam tadi. Ape taknye, tak dapat nak online gara-gara tertinggal berukband kat opis. Padahal tade lah guna pun dekat opis tu tapi hari-hari bawa gi opis just in case memerlukan je. Biasanya My simpan je dalam beg tah hape kejadahnya boleh plak semalam My ambil dan letak atas meja. Letak atas meja hoke. Nasib baik tak hilang.

Pagi ni plak terlewat 15 minit sampai office gara-gara ‘superbike’ enchek tunang yang pancit mintak pembonceng turun..-.-’… Nak tak nak tengah-tengah syok tidur kat belakang enchek tunang suh turun dipertengahan jalan.. tayar pancit katanya.. sebelum lebih teruk dimintanya My turun dan naik komuter.. demmm… dahlah pakai heel kot… kesian kat beliau makanya My pun turuti saja. Nasib baik dah dekat nak sampai so dia drop by dekat stesen kolumpo. Satu stesen je pun nak ke KL Sentral hehe. Bayar singgit pehtu tunggu dalam lebih 10minit..-.-’

Tu yang lambat sampai tuh.. demm terjejas reputasi den..-.-’

Dah dah nak pegi bekpes free officemate belanja hehe. Pehtu buat kerja. Demmm software spss kat laptop office corrupted! Tak pasal-pasal kena redo kerja! Survey 2011! Lebih 100 data kena redo oke!!! perghhhh…seteressss betull!!!

Ok bai

6 comments:

Isteri Encek Bard said...

sabor my.. dugaan tu my

fyna said...

jgn stress2 die...
hehe..

KAMIHIDUP said...

sabar jela. :)

mas saari said...

kejadian yang tak diduga tu...jangan stress ye!

YanaMIB said...

exercise di pagi hari..hihi..slmt redo kerja my!! =P

emieysandra said...

sabar2..dugaan utk hri ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers