9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, June 6, 2011

RAHSIAKU KINI MILIKMU

Hai korang.. tengah buat ape? layan Juvana lettew... tak pun layan Nora Elena kat tonton.com.my..;D My baru layan sampai episod 7... part dia melamar tuh... sooo suuuweeeettttt... tapi shian gak kat bekas tunang dia kan. eleh sape suh tak bagi peluang elena jelaskan dulu.. nak tuduh melulu je. tuh la lelaki....huh...

hurm.. My bosan. berbuka pun ala kadar je. esok je la makan puas-puas sket. Balik rumah rasa sedih je.. haaa tengok.. menaip ni pun mata dah mula berair.. sob sob.. Yela, semalam ada mak, abah, akak, anak-anak buah... harini.. sorang-sorang je kat rumah.. sekejap je masa tu berjalan kan.. sekejap je diorang datang.. pastu balik ke Segamat semula.... huhhh... tiba-tiba rasa nak berhenti keje pastu menetap dengan mak abah kat sana...T_T

Badan rasa sakit-sakit lagi.. gara-gara futsal dan netball laa... letih je.. lepas ni terus masuk tidur la... mood pun tak berapa nak stabil.. -.-'

Ahhhaaa... ni nak citer.. petang tadi My sempat ke Balai Berita NSTP.. pergi office Berita Harian. Collect hadiah yang My menang masa ABP beberapa bulan lepas tuh. Dapat set Simplysiti dengan tiket vip ke malam ABP tuh. Tiket dah lama collect n dah pergi dah pun kan. La ni pi collect hadiah Simplysiti tu la plak. 
ni dia set produk simplysiti... 
Tapi My tak pakai pun produk nih... camne nih..-.-'... kang tukar-tukar sopak plak muke den.. plus, kalau tukar, pastu bila yang ni abes kena beli baru.. mahal woooooooooo... jom tengok pe isi dalam dia...

Banyaknyeeee...-.-''''


Apa den nak buat dengan produk ni? kalau jual balik sape plak nak beli kan kan? pakai? sayannggggg... hehe... Takpelah. simpan dulu. eye liner.. eye shadow tu leh pakai hehe.. yang lain buat perhiasan..;D Agak-agak kalau pakai ni bleh jadi macam Siti Nurhaliza tak? -.-'


Yela, bak kata Siti... "Rahsiaku Kini Milikmu.."...;D


Oklah.. gtg... eh eh.. sebelum tuh.. nak ucap terima kasih banyak-banyak... kat sape? kat korang la.. ce tengok atas... follower My dah cecah 1000... ;) Tanpa korang jumlah tu tak jadi macam tuh...
so, thank you thank you...;)


Nite korang.... (sambung nanges...-.-')

4 comments:

Cik Ezy said...

pehh byknye..
bak cni jela..
haha..

... said...

as salam..
oo..tak pakai ke produk tu?
bagi pakcik. pakcik bagi kat adik pakcik. tapi pakcik bukan bagi dulu. dia kena la bagi pakcik duit 'pembelian' dulu. lalala~

eh! eh! putih suci ni, jangan main2 okeh~ pakcik fire kang~
rentung macam siapa ya?

=p

mas saari said...

tahniah follower dah 1000...

bestnya dpt barangan simply ct

saharinasaharudin said...

smpan je.later nnti,msti nk guna.btw,congrats 1000 followers :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers