9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, June 1, 2011

Ini lah akibat kalau tak tahu bersyukur

Bad cosmetic surgery..



















Inilah akibat kalau tak reti nak bersyukur!!!!

19 comments:

saya YANA said...

ish3...

Shahrul Izwan said...

menakutkan semuanya!

Cik Ezy said...

burok giler!
hoho..
muke asal dh elok..
dh cantek2..
isk

putribongsu said...

ishhhh...cantek lg kucing aku. obses sgt

CutieIntan said...

nauzubillah...ya allah tengok breast besar tu kita lak rasa seksa..subhanallah..jauh la dari nak buat macam ni..

Ct Arina said...

yuckkkssss!

aida4eva said...

takot gila..

bukan nak ckap..tp lebih kurang same je muka yg plastic surgery ni mcm 2 org artis malaysia tu yg nama ....n .......obvious sgt pakai botox dorg tu. tp xngakuuuu~

♥ norlida ramli ♥ said...

ya Allah..takotnya tgk..huhuh

Eika Arysha said...

nielah akibat manusia yang x pernah nk bersyukur dgn apa yang ada...

nurulsyaheera :) said...

menakutkann ! :O

mas saari said...

hodoh giler...dah macam hantu!

nadiaazira said...

lagi buruk adalah...
menyeramkan je...
syukur dan jaga apa yang kita ada...
lagi elok kan... =)

kjaharun said...

damn muke drg sume.. euwwww~~

cik azeya said...

burukkkkk.

tet** dah macam bom. kahkah

darkbatman said...

err bkn photoshop ker sume 2? gelinye tgkkkkk..

MissF said...

hodoh gle...
org korea/arab pn sk bt plastic surgery ni tp nape dorg nmpk lg chantekkk eh?

emeera asnary said...

seram gilakkkkkk xD

msredcheesecake said...

cik my,
konfius!!!ni mana gambar sebelum mana gambar selepas ni...?

noradzlina.kamdani said...

hodohnye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers