9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, June 6, 2011

Perbaharui Mykad anda sebelum berumur 24 tahun!

Gudmorning everyone!!!! I'm back!!!

fewhhhhhhhh!!! sampai office pukul 9pagi oke. Harini drive, sebab tadi pergi JPN Wangsa Maju pegi amik IC yang My buat 2 bulan lepas tak silap. refer entry INI. Punyalah lama baru nak pergi amik. Takde mase yooo.. So, segera amik sedikit masa ke sana. Nasib kaunter bukak pukul 8pagi. Tapi sampai sana sebelum pukul 8 pun orang dah berderet tunggu..-.-'.. betul-betul 8.30pagi My settle semua n keluar parking. terus bergegas ke office.. 

So, y'ols dah buat Mykad baru? y'ols tahu kan kita kena buat Mykad baru sebelum berusia 24 tahun? haaa.. sape-sape yang belum buat tu pegi lah buat kejap k. Kalau tak kena denda nanti..;)

Hurm.. My tak berapa nak sihat harini. Satu badan sakit-sakit gara-gara bermain Futsal dan Netball haritu. Hujung minggu My giler padat oke.. Tidur pun tak cukup ni apetah lagi berehat-rehat..T_T semalam pun busy ke kenduri sepupu di Klang.. Balik rumah flat giler!! bangun pagi tadi pun terasa malas-malas rasa nak sembam je lagi muka ke bantal.. uwwwaaaaa!!!

Dahla puasa harini... sabo je laaaa...-.-'

6 comments:

Sunah Mohammad said...

errr... kene ke? tak buat lagi yang baru... mykad dulu je ade.. tapi tak sampai 24 lagi ni... tak lama lagi.. uhuhuhu

Rahmad said...

thanks for the info..
dh bwat ic baru dh masa umur 18..

nnt umur 24 bwat lagi baru..

najihatussolehah said...

owh yeke bila dah 24 kene wat laen...x tau pun...sbab pe ek..masa 18 thn pernah wat yg bru dah..

mas saari said...

akak buat mykad masa umur 23 thn, skrg dah 32 thn...dah 9 thn dah! perlu ke tukar yg baru ni??? huhuhu

fyna said...

waaaaa...maen futsal...
fyna da tukar da....
;)

NURUL NADIAH MAMAT said...

huhu...Nad lom wat lagi...even dah cukup umur 24...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers