9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, June 20, 2011

Boleh tolong tak korang?? kenapa banyak sangat komen spam ni?? penggodamkah??T_T

Korang korang… boleh tolong tak?? Ce tengok ni. ce tengok ni. Mai dah banyak kali oke dapat komen cik anon/spam macam ni. Sebelum ni My abaikan je kalau dapat komen macam ni. Terbaru entry My seawall pagi tadi pun dia hantar macam ni jugak. Apa ni korang???T_T
klik untuk tumbesaran
Dan hasil daripada penyimpanan di kotak spam My tak termasuk yang dah delete ini dia…
klik untuk tumbesaran
Dah banyak kali oke. Apa ni?? Tiba-tiba bila dah selalu sangat ni My jadi takut. Ini ada kena mengena dengan penggodam ke? Virus ke??

Ada sapa-sapa tahu..?? advise pleaseeee….T_T

footnote: jgn tibe2 blog ni plak jadi mangsa sudah la...T_T

12 comments:

YanaMIB said...

xde hackers ah..haha..spam biasa² je..boleh delete kan?? yana pn slalu dpt..klu xnk ada spammers, set la komen dgn captcha tu..mmg kompem xde komen spam msk...tp leceh aa org len nk taip komen =)

Isteri Encek Bard said...

adeh tak pasti plak mty kenapa jadi cam tu

Dayana AZ said...

ni spammer yg xde keje je ni, jgn rsau kak my , delete all je hehe :P . kejam2.
kak my, nk minx pendapat > http://herstylestoriie.blogspot.com

ok x blog ni?

mas saari said...

akak pun kena camni gak!

k a k L a m p said...

dulo cm tuh gak skang dh xderk. tatau nape leh ilanghahahha

cik najihah said...

selalu gak kena macam ni..
cube sebelum delete senyum dulu hehe

Подтверждаю said...

as salam..
rileks jer. bukannya hacker. tukang spam je..mentang2 la pakcik suka komen panjang, keluar entri macam ni.
haha~

klik je mark as spam. otomatik, msg yang masuk dari empunya nick anon, dalam list spam. buka list spam, delete all.

ahaha. france~ lol
my cari dadah ke apa sampai anon komen ni?? haha >_<

Atika Farha ;D said...

tak jadi apa2 pulak kat i. kenapa yeah?

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

naper cam tu erk?...aduyaiiii

Sunah Sakura said...

aha...spammers biasa ni... macam kak Yana cakap tu la...

KAMIHIDUP said...

biasa tu, nama pun spam.

Qaseh dalia adelia said...

alah sis .. qaseh pun pernah gak juz delete je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers