9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, June 13, 2011

KEPADA BLOGGER SEKALIAN, PLS! JANGAN INVITE MY DENGAN EVENT YANG ENTAH HAPE-HAPE!!

Dah lama nak cakap pasal ni. Tapi sabar je.. Kalau y'ols pengguna Facebook tegar yang hari-hari mengadap fesbuk pasti dapat menda ni.. Kalau anda salah seorang ahli dalam group-group bloggers pasti dapat banyak menda macam ni. Kalau anda seorang blogger mungkin anda salah seorang yang suka sangat hantar menda macam ni.. grrrr

marah ni marah ni.... grrrr

My rasa lebih daripada 3 group blogger kot My join kat fesbuk tu. Bagus hape join group-group macam tu dapat kenal dengan ramai blogger dapat promote blog dengan entry-entry terbaru. Dapat baca entry-entry terbaru oleh rakan blogger jugak.

Tapi, ada orang suka menyalahgunakan aplikasi-aplikasi dalam fesbuk tuh. My naik rimas betul. My tak kisah kalau banyak notification naik sebab bloggers update entry terbaru walaupun memang dah terlalu banyak sekarang. Tapi perlu ke create an event untuk perkara-perkara yang remeh? Ni baru sikit oke kalau My tak delete langsung memang berlambak invitation macam ni:
-.-'
Please la korang.. rasanya tak perlu kot create event untuk perkara-perkara macam ni. Kalau setiap satu ni tolak kredit korang macam hantar sms tu konpem membazir je. Cukuplah dengan membuat entry di belog y'ols pehtu promote kat group-group blogger. Letak kat fesbuk wall y'ols ke pehtu share kan ke ramai nampak. Tayahlah buat macam ni.. buat semaklah. Bukan My tak nampak pun kalau y'ols letak kat fesbuk group-group belog tuh kan.. Sila lakukan dengan cara berhemah. Otherwise.. i'll get annoyed!

Kalau nak buat kenduri kawen ke, befday party ke, majlis kesyukuran ke, bolehlah My terima kalau nak create event.. kalau menda-menda macam kat atas ni tolonglah.. NO NEED oke. 

Sorry for saying the above.. anybody feel the same tak? y'ols rasa macam mana? perlu ke? -.-


9 comments:

liyana said...

betul2, nsb baik x penah dpt camni. klu x mmg annoying giler kot -.-'

mas saari said...

selalu jugak dapat camni...memang sakit hati dan menyemak je!

sebab tu skrg akak dah jarang bukak facebook...

HAZIRAH SULAIMAN said...

kita punye event da full ngan bende ni. sakit hati tol. serabut tahu tak. huhu

cantekk said...

fb fren i bagus2 sume,,, sume lau jenis yg betol2 event jek,, knduri kawen, mejlis kak ziana zain bsama peminat tegar ;-D yeah,,

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Selalu jgk dpt event event yg entah ape ape. Tension kot.

Cik Ezy Brutal said...

event mengarot je byk..
huhu

Подтверждаю said...

as salam..
woah! berjaya membaca juga akhirnya!
hm..pegi sound direct orang yang bagi noti tu. kalau letak dalam posting, entah mereka baca ke tak.
huhu..

boleh tutup kan fungi noti tu? atqau block?

KAMIHIDUP said...

mengarut je semua tu.

penulisblog said...

rasanya event ni cam ni tak teruk sangat.. kena yang message berantai kat facebook.. lagi teruk..memang mintak kena sound.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers