9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, June 21, 2011

WILL BE AWAY | PULLMAN, PUTRAJAYA

Assalamualaikum y'ols..

Lately i've been busy in the office. This Friday ada one of department buat Majlis Kesyukuran + Hi-Tea sebab dapat projek baru for the company. Alhamdullillah.. profit bertambah harap-harap nanti time bonus pun bertambah gak lah ye. hihi.. So, My pun tak terlepas daripada membantu mana yang patut. Agak letih jugak. But then, oklah rasanya semua dah settle so bolehlah My tinggalkan office dengan sedikit lega.
I'll be away for coming 3 days ni. Pergi menghadiri Teambuilding, "Building Corporate Culture Through Shared Values" di Pullman, Putrajaya. All the staff wajib pergi training ni. So, this time turn My plak lah yang pergi. Yang beshnya training ni ada Dato' Fadzillah Kamsah. So, would be not boring lah kan hehe.

My tak pernah pergi Pullman ni. Besh ke? view page, image macam besh jek.. konpem makanan-makanan dia pun besh kan.. erk..-.-'... Antara aktiviti My kat sana nanti adalah dengar lecture dalam kelas kot, ada gak bowling, paintball and yang paling menarik ada Qiamullail..;) Dah lama tak pergi Qiamullail.. lagi-lagi secara jemaah ramai-ramai macam ni kan. Masak nak bangun pagi-pagi buta je la.. hehe..
google~
So, My mungkin tak akan bersiaran langsung selama tiga hari ni (Selasa-Khamis).. Nak bawa laptop tapi macam berat je bahu nak memikul..;D Nak wifi, will see whether Pullman ada free wifi ke tak almaklumlah zaman sekarang ni semua nya berbayar kan. If not, terpaksalah My menahan sangap selama 3 hari tanpa fesbuk mahupun belog terchenta...T_T

Ok then, My nak gerak dah ni. Naik transport company je. Malas nak drive sendiri..-.-' y'ols yang bekerja tu sila-silalah rajinkan diri ye. My takde dalam office 3hari! syioknyaaaaaa.. syiok sebab minda ni dapat release sikit but still a bit worry since ada part yang My uruskan untuk majlis Friday ni.

hurm.. nevermind.. lupakan sebentar hal-hal berkaitan kerja.. and fokus dan manfaatkan training yang company sediakan ni supaya kerja-kerja My in future akan bertambah mutu hehe..

dah-dah. panjang lebor plak... #okbai

footnote: makan free la den 3 hari ni.. yummy yummy!;D

8 comments:

MissF said...

wah bt training kt pullman.
aku selalu gak g sana. best gakla sbb xrmi sgt org tahu kwsn 2. klu pergi pn mcm tmpt tu ana yg pya sbb xde org tp klu g hari mgu mmg rmi gakla org. ok la, ada pantai buatan siap ada pasir pantai lg.

Eza said...

wahhh..bes nyee dpt berteambuilding kat hotel yg mewah niee....kelasssss gitewwww...akak slalu swim kat kompleks renang sbelah pullman tuhh...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

besh tol nampknyer kat pic tu...nanti wat entry tau

Dayana AZ said...

cantik sgt pullman putrajaya ni kak my :). have fun over there!

KAMIHIDUP said...

selamat berkursus. :)

cekodok said...

asyik bejalan ja...best siot...

mas saari said...

makanan kat situ best2..

anyway Selamat Berkursus!

Qaseh dalia adelia said...

pehh jelez r salu g jalan2 .. huh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers