9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, June 1, 2011

Jumaat ni Public Holiday!!!

Eh haiii.. hello hello… quite busy sampai tade masa nak berbelog.. (eleh malas senanya..-.-’)

Ahhaaa sejam lebih je lagi nak balik hehe. penat la. rasa macam tak puas tido.. semalam dok mengemas rumah. Biasalah duduk membujang ni kan adakalanya rumah dibiarkan seperti tongkang pechah.. nak-nak kakak-kakak housemate dah pulang ke kampung halaman.. cikgu wehhh cuti 2 minggu!! Isk jeles. So, My yang duduk kat rumah sorang-sorang ni pantang tengok sepah sana sini. Haruslah mengemas mana yang patut kan.. Lagipun hujung minggu ni family My nak datang berkampung kat umah My. Sebab ada kenduri sepupu kat Klang.

Tu yang penat sampai la ni tuhhh.. kununnya nak buat kuih melaka malam tadi tapi terbantut sebab penat.. lepas tu kena plak focus pada citer asmara episode terakhir kan.. dah dah takmo ingat pada ending yang menyedihkan tu..T_T

Jumaat ni public holiday!! Hehe.. company My je lah yang public holiday nye pun..;D y’ols mungkin tak kot hehe.. Public Holiday (Befday agong) jatuh hari Sabtu so, secara automatiknya company My akan bercuti pada hari Jumaat sebagai replacement hehe.. syiok tak syiok tak? Company kau hadooo?lalalala

Tapi Jumaat ni My bukan nak habiskan masa cuti tu dengan membuat lemak di rumah (makan tido) tapi, My akan ke UiTM Shah Alam untuk perlawanan Futsal wanita!! company punya Sports Carnival daaa. Den yang tak pernah-pernah main futsal sebelum ni pun dikerah untuk masuk.. tapi enjoy what! Jom lah singgah UiTM tengok kami bersukan…;D
So, tadi dah dapat baju untuk player. Yang pepel pekat tuh. Oklah. Smart letteww… tak sabo nak main jumaat nih! yang pepel cair semua staff dapat. bertambah lagi koleksi t-shirt den. t-shirt sahabat blogger tak beli lagi ni. tatao nak amik size ape nih…-.-’

Balik ni terasa nak makan sate.. harini turn enchek tunang banjer makan so haruslah mintak yang sedap-sedap kan..;D

Yang pasti kuih melaka tak buat malam ni kot.. dah kenyang sape nak makan kan.. -.-’

Ok bai.

11 comments:

nazirulhazwan~ said...

wadeee!!??hahah best giler company camtu, knp company guwa tak camtu??sob sob

Hanim Mahali said...

Tak pernah lagi dapat main futsal... cam tak reti nak sepak bola je saya ni...Selamat bersukan ya... Good Luck!

Sunah Mohammad said...

bestnya family datang umah~

uiks, jaga badan tuuuu...jangan nak sedap sangatttt... :p

mas saari said...

wah!! bestnya dapat cuti...
tapi akak pun cuti gak esok ngan jumaat...cuti rehat sendirilah! huhuhu

YanaMIB said...

grr kan best klu btol2 public holiday jumaat nih =.=

mynameismy said...

@nazirulhazwan~

agagaga.. company gua memang gini sejak azali..;D sila jelesh..;D

mynameismy said...

@Hanim Mahali

try la. besh!
macih..;)

mynameismy said...

@Sunah Mohammad

hehe.. tuh la nak2 duk jauh ni kan sesekali family dtg beshnya..;)

heeeee~ sate je pun..;D

mynameismy said...

@mas saari

ceyt! cuti sendiri? 2 hari lak tuh grrr

mynameismy said...

@YanaMIB

yu dah cuti kawen lame haritu dah la..;D

msredcheesecake said...

CIK MY,
KALAU OPIS CIK MY JE CUTI TU BUKAN PUBLIC HOLIDAY...TU PRIVATE...BARU PLAN NAK TIDUR 18 JAM STRAIGHT...HHEEEE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers