9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, June 24, 2011

KERJA KUAT

Sepanjang dari pagi tadi My berada di tempat untuk diadakan event petang ni. Ni barulah naik ke office dan menjengah ke belog kejap.


Giler.... giler penat sangat korang...T_T


Oklah. My tak boleh cerita panjang ada lagi tugas yang perlu My selesaikan. Dengan panas terik kat luar tadi... kepala dah kena migrain dah..T_T


oklah korang.. nah gambar bukti2 My sangat busy!;D
kerja-kerja pemasangan canopy
pemandangan dari arah tempat event
org2 teknikal.. err yg pmpuan tu bkn my ye hehe
PA system.. testing2 1,2,3
taraaaa!!! durian dah smpai!!!
sebelum start event kitorg dah test dulu..;D
nampak tak muka penat...grr...-.-'
ok bai!

footnote: kalau tak dpt bonus ujung taun ni tatao la nak kate pe..-.-'

6 comments:

EZAN IDMA said...

durian!!

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah sedapnya durian itu...
hehe...
dalam beberapa gambar, nampak duriannya aje OE nie..
hehe....
(n_n)

mas saari said...

event apa my!

nak durian sebakul...hehehe

solomolo said...

tak suka doyan !~

KAMIHIDUP said...

peh, durian tu. lapar.

z a z a said...

durian!! terliur gue!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers