9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, June 4, 2011

hujung minggu yang packed!!

Update ringkas! 

Seyesly My really2 exhausted sekarang. Hujung minggu yang cukup padat dengan aktiviti. Semalam walaupun bercuti tapi atas semangat kesukanan yang tinggi lagi jitu My sertai kawan-kawan office bagi mewakili Malakoff HQ untuk perlawanan futsal wanita melawan kawan-kawan se'Malakoff dari Tg Bin, Johor dan Prai, Lumut di Malakoff Sports Carnival kat UiTM Shah Alam.. ex campus ku yang terchenta. 

Tak cukup dengan itu My hadir lagi pagi tadi untuk menyertai mereka dalam perlawanan bola jaring pula. Dahlah tak pernah datang training tetibe disuruh menjadi bidan terjun bagi membina satu lagi pasukan mewakili HQ... dengan hati yang ikhlas My join jugak. Dengan pengetahuan dan pengalaman ketika sekolah dulu, My gunakan untuk perlawanan tadi agagaga... boleh tahan jugak den main..kena asah sikit lagi je..;D

Dan sekarang My di rumah.. dengan badan yang masih penat. My sedang menanti kaum keluarga daripada Johor datang bertandang... betapa gumbiranya rasa hati!! hehe Esok ada sepupu kawen di Klang makanya My ajak mereka berkampung di rumah My. Lagipun housemate semua guru, so cuti sekolah tinggallah My di rumah sorang-sorang..;D

Malam ni My nak bawa mak, abah, kakak, abang, adik dan anak-anak buah ke I-City Shah Alam... beriya diorang mintak My bawa tadi hehe...

Oklah.. family time!!! Nanti My story morie lagi oke..  jumpa lagi..;)

2 comments:

Anonymous said...

Sebagai renungan bersama :)

mas saari said...

akak pun penat...
dari hari khamis buat persiapan utk pertunangan adik! hari ini majlis dah selesai esok bolehlah rilek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers