9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, May 31, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Tak pernah berkesempatan join Giveaway anjuran Nisa Kay, so dah ternampak ni tak mahu lepaskan peluang!;) haruslah join... nak join jugak? klik banner di atas oke..;)

Giveaway kali ni merupakan yang besar-besaran oleh Nisa Kay sebab ianya disponsor oleh blogger-blogger hebat ini:


Tak juling mate y'ols tengok??? kalau My mintak sponsor nih sebulan buat sticky post sorang pun lom tentu nak sponsor GA oke...-.-'

Dah-dah tamo cakap banyak. Moga-moga My terpilih sebagai salah seorangnya pemenang GA bertuah tuh hehe aminnnnn..;D

ok dah. My tag semua orang yang baca entry ni!!;D

1 comment:

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers