9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, May 30, 2011

Tahniah Salma Mentor 5. jom kembali bekerja!

Assalamualaikum & selamat pagi semuanya.. 

masih bersiaran langsung daripada rumah.. sampai office nanti mungkin tidak akan berkesempatan untuk blog dek kerana padat dengan kerja yang perlu diselesaikan.. ye! memang seharusnya My utamakan perkara yang penting itu..

anda pula bagaimana?? jangan sampai kerja tak jalan dek kerana lalai dengan belog mahupun facebook oke?;) Yang study tu assignment jangan nak dekat due date baru nak cari bahan segala..;)

Malam tadi y'ols tengok Mentor Final? Huuu... Walaupun sebelum ni My tak berapa nak layan rancangan realiti TV tu.. Tapi sebab takde ape nak buat jadinya My tonton je lah Mentor Akhir tuh malam tadi hehe.. My sokong siapa? My neutral. Tapi My paling suka vokal Salma! mantap kan kan? heee.. tapi kenapa semua perempuan yang masuk akhir nih??? erkkk.. semakin ramai wanita yang masuk dunia seni.. hurm... Wallahua'lam...-.-'

Apapun, tahniah Salma.. pandai-pandailah bawa diri di dalam dunia seni tanah air nanti...

Mentor 5 dah tamat. Lepas ni jangan lupa layan Asmara II plak hari selasa jam 9pm oke! Ai tak pernah missed! kalau TERmissed segera tengok di tonton.my hehe... Esok episod terakhir!!! Adakah Zaliya dapat semula cinta Asmara?? jangan lupa saksikan esok!!!;)

ok dah2... jom pergi kerja.. berhati-hati di jalan raya... yang study tuh bersiap-siap ke kuliah oke..;) 

yang bersekolah???? perghhh seronok ye korang tido???? cuti 2 minggu tu...demmmmm!!! -.-'

8 comments:

msredcheesecake said...

cik my,
msred mmg nak tengok asmara 2 tapi tiap2 minggu miss...kakakaa...time tu mmg sibuk uruskan putera2 makan pas tu suruh tido...bila putera2 da tido, asmara pon abis....

mynameismy said...

@msredcheesecake

kalau missed tgk saje kat tonton.my..;)

mas saari said...

tulah...jeles betul tgk anak2 akak tido lagi pagi tadi...huhuhuhu

rasa macam maknya pulak nak cuti gak 2 minggu...hehehee

Taufan Bin Ribut said...

asmara sok episod last..huhuhu..

Cik Ezy said...

betol2..
utamakan kerja..
hihikk..

tahniah utk salma!

kayrul-shah said...

tahniah salma...sama la kita, sebelum nie tak pernah ikut pun mentor coz semalam final...gigih gak la tengok...hehehhehe

YanaMIB said...

time cuti skolah ni jln clean and clear..mak pak pon coti skali kot..hoho..syok babe! klu idak letih nk ngadap dreber² selfish nih..huhu =)

Faizal Fredley said...

mati2 gua igt shiha menang som.....hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers