9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, May 20, 2011

Maaf, My terpaksa tinggalkan belog…..

Hee… My terpaksa tinggalkan belog untuk pulang ke kampung halaman di Segamat, Johor..;) Bila balik Segamat, haruslah habiskan masa bersama keluarga.. nak online-online memang tak menyempat. Lagipun line kat kampung tak berapa elok.

Minggu lepas kan My dah ke Vietnam. So, banyak barang-barang yang My beli untuk adik-badeq serta mak & abah terchenta. Tu yang kopak tu mana taknya adik badik je dah 7 orang tu tak termasuk yang ipar-ipar n anak-anak buah lagi..-.-’…

So, minggu ni abang yang dari Perlis pun ada balik sama. Jadinya My decide nak balik minggu ni untuk hantar barang-barang tu balik. Kebetulan abang ke KL semalam hantar kakak ipar ada convention kat KLCC. So, harini My balik ke Segamat dengan dia. Tak larat nak tunggu sini sampai 3 hari katanya.. sebab ada si bujang kechik Aiman tuh hehe.. anak buah My yang comel tuh la…0_o

Hari Isnin My ambil cuti. Ingat kalau berkesempatan nak menjengah nenek yang sedang sakit. Tapi tatao la ni sebab yang lain-lain dah pi jenguk last week. Mak kata nenek tak kenal siapa-siapa dah…T_T…

Oklah.. nak gerak dah.. Selamat berhujung minggu kawan-kawan! I’ll be back on Monday..;)

**Ada lagi peserta bertuah yang belum hantar details… Tak tahu tengok SINI. Once semua dah hantar details baru My poskan hadiah-hadiah oke.. malas nak pegi post office 2/3 kali..-.-’. Kalau takde sape tuntut hadiah tu My pick number lain je eh..;D

8 comments:

EYFAalias said...

selamat bercuti :D

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/yeahh-header-baruu-d.html

Sunah Mohammad said...

segamat??? blogger johor rupanya...hahahha~

saya YANA said...

kesian kat nenek... nenek sedara Yana pon sekarang tak kenal siapa2.. cuma sorang je.. kalau mak cik tu takde.. mula la dia menjerit.. sebab bila kat rumah, ada orang lain.. dia rasa takot..

forever love said...

hati-hati akak... semoga nenek akk sihat2 ye

Pembawa_Wacana said...

Waaa....... mestila mau My..... :) rasenyer buat guna gadget Link List kot.... Tak pasti la.....

fiq. said...

suspen oke, rindu nak p segamat oke! haha

Qaseh dalia adelia said...

tiada maaf bagimu haha

Ashraf Jalil said...

jemput masukcontest =D

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers