9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, May 6, 2011

tolong bagi tajuk untuk entry ini

Hello hello.. selamat malam.. 

eh belum nak tidur lagi la.. esok cuti beb.. tak remaja la tidur awal-awal..:D Malam ni tak ke mana pun balik keje makan-makan terus balik. Letih. malas plak nak ke mana-mana. So melepak je kat rumah. eh kul seploh nanti ada citer 2 Fast 2 Furious! tak silap My 1st file punya nih.. nak layan ah jap lagi... 0_o

Esok lusa apa plan korang?? berjalan ke? My? Awalnya dah plan nak ke somewhere dengan dia last-last tak jadi plak.. so.. tatao lagi nak buat apa esok... tidur je kot...-.-'

hurm.. kalau tawu balik Johor je minggu ni kan..dahlah Hari Ibu...T_T tibe2 rindu emak.. abah pun My rindu jugak uwwwaaaa!!! macam nilah korang kalau hidup di perantauan....hurm.. dahlah minggu depan nak gi Vietnam nih isk. 

Eh sape penah pergi Ho Chi Minh, Vietnam? mehla kongsi dengan My... apa yang besh? apa yang perlu buat tak perlu buat? berdebar jugak nih. yelaaa negara orang kan.... mata wang pun tak pandai nak guna kat sana kang ni...-.-' adoiii luggage plak tatao nak kemas cane ni... baju apa nak bawa nih.. bape helai... suar kecit baju kecit lagi...-.-'

Hurm.. oklah... letih..-.-' Malam ni pun belog sunyi je.. y'ols g mana ni? yelaaa malam-malam minggu ni kannn.. mesti pergi berjimba ni kan? heee~ k lah k lah nak layan tibi laaa.... bai korang.

**dah join GiveAway?? Jangan lupa cek nama ada tak kat SINI oke! Ahad malam ni tutup taw...

ok bai..=_=

4 comments:

Cik Ezy said...

edisi membebel ke ni..
hehekk..
taon ni sambut ari ibu kat s.alam..
:)

kAmi dAn mEreKa said...

Ho Chi Minh tu, tak pernah lah pergi,
kalau singapore tu pernah, hehe ;)

ct N honey said...

tajuknya,bebelan sebelum tidur

Selamat hari ibu.Dah dpt hadiah?Saya dah dpt.

... said...

as salam..
ho chi minh?
hoho~ tak pernah g lagi~
malam tadi lepak2 main bot remote kawalan jauh kat tasik putrajaya tu.

so tade la layan blog sangat. ni pun kijo ni.

tajuk?

mynameismyzatul nak mengomel
ahaha~


my dok kepong kat mana? atiq kalau nk g keje, di lalu kat luar taman perumahan kawe. ekeke~

kepong dengan bandar baru bukan jauh mana an~

oh! pinky momma kena tagged!

menang, owner segmen belanja makan.
or..topup RM30

pasal MAKNA.
a meaning to life

meh support mereka2 yang sedang struggle untuk hidup.
buat entri contribute untuk mereka..

MAKNA..a meaning to life

ok la kan~ dapat topup. kaver balik duit topup~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers