9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, May 9, 2011

GiveAway pertama My ditutup!!!

Hai hai selamat pagi readers!! 

Ok fine. My terima hakikat bahawasanya hari ini adalah hari Isnin walaupun mata masih terkebil-kebil berat nak terima kenyataan hari ini hari bekerja.. -.-' 2 hari cuti tak berapa nak hapdet entry. sebabnya??

malas. tade idea... so.. bace hapdet orang lain je la hehe...

Eh ape korang buat sambut mak-mak korang semalam?? Makan-makan? gi holiday?? bagi hadiah?? uwwaaaa!!! jeleshnye!!! My hanya mampu menaip entry INI... apakan daya hidup membujang diperantauan...T_T...

Takpe-takpe... My pegi Ho Chi Minh nanti My nak beli hadiah untuk emak My.. pehtu My nak balik rumah nak bagi dia hadiah tu sambil polok dia puas-puas.. kira pospon sket la kan.. yelaaa mak korang dekat.... huh... *sigh

Eh My senanya nak bagitahu korang ni bahawasanya.... GIVEAWAY PERTAMA My telah pun DITUTUP!! sebarang penyertaan hari ini tidak akan dilayan.. eceh....;D

So, My dah tak banyak masa ni.. Jumaat ni pagi-pagi dah naik flight ke Ho Chi Minh.. 2 hari sebelum tu akan ke Training sahaja. So, My akan ambil masa-masa yang ada ni untuk judge peserta-peserta GA oke!!

So, dikesempatan ni My nak ucapkan terima kaseh banyak-banyak pada korang yang sudi join GA pertama My nih.... Tunggu keputusannya nanti hoke!;) Kepada yang tidak tersenarai sebagai pemenang maaf sangat-sangat... My akan adili dengan seadil-adilnya hoke!! no buyers2...:D

Oklah.. nak pegi keje dah... bekpes jap. muah bai

3 comments:

Eza Ridzwan said...

have a safe journey bebeh...

forever love said...

yeay!.. haha

Awatif ^^ said...

yes! akhirnya tutp jugk:D
ramainye join^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers