9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, May 31, 2011

Hadiah untuk pemenang-pemenang GA!


Bagi y'ols yang tak tahu bulan lepas My ada menganjurkan GiveAway pertama sempena follower mencecah 500. Entry boleh dilihat di SINI. Alhamdulillah hari ini follower blog My hampir menjangkau ke angka 1000..;) Hurm.. mungkin bercadang nak menghadiahkan domain kepada blog sebagai penghargaa kepada diri sendiri.. hehe.. amacam oke x?;D

Pemenang-pemenang bertuah telah pun My umumkan sewaktu My bercuti di Vietnam. Malah 5 pemenang bertuah telah pun ditambah selepas kepulangan My ke tanah air.  Entry lihat di SINI dan SINI..;)

Tahniah My ucapkan kepada semua pemenang. Maaf sangat-sangat sebab masih belum pos kan hadiah-hadiah y'ols.. hehe.. Bukan apa, dah seminggu My umumkan pun haritu masih ada yang belum hantar details ke email dan itu menyukarkan My. Yela, takkan nak berulang alik ke post office so better My kumpulkan kesemuanya dulu baru boleh hantar. Tapi jangan risau! kesemua pemenang telah pun lengkap menghantar butir-butir yang diperlukan ke email dan bila-bila masa je My akan pos hadiah-hadiah y'ols oke!;)

My cuma perlu mencari masa yang sesuai untuk ke post office.. Maklumlah post office bukan dekat.. so, perlukan perancangan rapi. ecewah.. poyo..-.-'

Makanya, silalah beri My masa sekurang-kurangnya seminggu oke..;) Plus, My tengah sibuk dengan tugasan di office. Weekend ni pula padat dengan company punya sports carnival di UiTM Shah Alam dan selepas itu pack dengan kenduri kawan dan sepupu... haih~... aktif sungguh cuti hujung minggu ku sejak kebelakangan ini..-.-'

So, diharap anda bersabar dan bersabar lagi ye ngee~

7 comments:

Dayana AZ said...

tkpe :) amek masa ea kak my hehe..

wahh , ada mcm purse pnjg lah tuu.. nak :D ! :P tak mlu haha.

kemboja said...

huhu x bertuah langsung hehe.. meh jenguk entry sy n bagi komen sikit gambar sy mekapkan bff sy nikah.. hehe tq http://akukembojaputih85.blogspot.com/2011/05/pertama-kali-make-up-orang.html

aida4eva said...

macam best je dpt hadiah..sobsobsob~

Qaseh dalia adelia said...

kalah .. huhuh

Sunah Mohammad said...

banyaknyeeeeeeeeeee hadiah! yang tak join, tak dapat free ke my? :p

mas saari said...

saya tak menang kan?? huhuhuhu

aizamia3 said...

belum ada rezeki utk menang lagi.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers