9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, May 28, 2011

button follow kini ada di atas dan konvoi ke PD

Assalamualaikum dan selamat pagi..;) 

Ada yang masih lena dibuai mimpi ke? al maklumlah hujung minggu kan berehat-rehat daripada belajar mahupun bekerja... hehe.. ops! yang bekerja pada hari Sabtu jangan mare aaa...;D

My dah mandi, dah basuh baju segala hehe.. pelik? hehe.. yela biasanya dekat nak zohor baru nak mandi..;D Sebenarnya tengahari ni My nak ke Port Dickson.. ikut enchek tunang berkonvoi bersama-sama temannya.. ada la dalam 10 bijik kereta kot. So, takde buat apa ni follow je la.. hehe.. balik esok..

Oh ye.. recently, selalu sangat widget follower tu hilang kan? Blog My pun mengalami nasib yang sama.. demmm... tah hape la yang dia blogspot sibuk nak buat tuh macam-macam hal jadi.. So, daripada duk diam tak buat hape, readers pun tak boleh nak follow jadinya tadi My mencari tutorial letak button follow kat top blog nih. hehe..

So, pada y'ols yang festime datang tuh.. berbesar hati untuk menjadi follower My.. sila-silalah click button FOLLOW kat atas belah kanan tu ye.. kalau boleh tolong tinggal jejak kat shoutbox sebab kalau widget follower tu takde memang susah nak jejak y'ols balik..-.-'

Oklah.. nak siap-siap pakai tudung dah... selamat berhujung minggu y'ols!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers