9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, May 28, 2011

Dah sampai Port Dickson!!


Fuhhh selamat sampai ke PD sudah.. gerak dah lah lewat beberapa jam tadi..-.-'. Biasalah tu janji melayu.. ;D Sekarang tengah melepak-lepak di bilik tunggu petang sikit.. gi mandi laut!! hehe.. lama dah tak mandi laut nih last tahun lepas masa pergi holiday dengan family My di Mersing..
My duduk sebilik dengan kawan enchek tunang punya awek. usia muda 2 tahun daripada My..-.-'.. belajar lagi kat MASA College.. eceh. saje perkenalkan kawan baru gua..;D


Takde idea dah nak tulih pe. perot lapar giler oke!!! grrrrr


ok bai

7 comments:

Cik NuRuN said...

pegi holiday kat p.d ?
dengan nada fizi dalam upin ipin "SEQONOKNYEEE!" teehehehe ^^,

Izatie said...

I dah lama gila tak pergi holiday dekat port dickson. Hoho.

Anonymous said...

My, meh lah dtg rumah.
Rumah kiera kat telok kemang
Rumah guru belakang sekolah
Meh la my
=)

Anonymous said...

Meh jalan-jalan sini kieraomar.blogspot.com

hans0 said...

pergi x ajak..

@ku d! sin!e said...

dah lame tak datang PD..haha

Cik Azizah said...

lor..g PD tak gitau..jijah duk PD je..dekat sgt dah..hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers