9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, May 11, 2011

English for Everyday Conversation

Hello... gud afternoon everyone!! burppp... just having my luncheon... free provided haruslah kenyang!!


eceh speaking London plak kan..;D biase lah kan dah nak pegi HCM nih kenalah asah sket lidah nih heheheh..


Title atas tu sebenarnya tajuk training My untuk 2 hari nih... HR hantar email sape2 yang nak attend training ni so, apalah salahnya mengjoinkan diri.. boleh gak improve English yang berterabur nih kan.. (takpe company bayar semuanya haha). Keje kat listed company beb.. speaking kenalah berabuks sket hahahaa... poyo~ -.-'


Eh oklah. nak pi solat. masuk training balik kul 2.30 nih. Trainer besh giler weh!!! speaking London superb! hoho


**Yang tak sobar sobar tahu pemenang GA tuh.... sobar itu separuh drpd imannnn.... (rajen korang masuk sini tgk hapdet My eh. cuba kalau tade buat GA tuh,, tadenye nak datang an an.. grrrr)


footnote: weh barang tak packing lagi nih!!!!

5 comments:

CutieIntan said...

me suka speaking rojak..biasalah orang penang..so cakap pun suka pening

MyMye MyMya said...

Sedih...takde pun url sya kt GA akak...da join da....huhuhu :(

zahidah dihaz said...

saya pun tak packing lagi barang ni..fly jumaat jugak...


New Entry: Two more day, time to fly

... said...

as salam..

oh! dah nak poei!!

=p

ooo..ngurat trainer~
ekeke~ kantoi!

XD

barang tak packing?
beli je kat sana.apa susah~
fulus ada kan~

XD

SiS NaD said...

SaLaM Mai...

WaH!~ SPeaKiNG LoNDoN.... NaNTi BLeH La BuKa KLaS BaHaSa iNGGeRiS Kat BLoG... (^_____^)V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers