9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, May 4, 2011

Pengumuman Penting!! : My Life’s Story Blog First Giveaway

Oke kalau sudi nak join tapi belum join boleh kelik SINI untuk aktifkan penyertaan hoke..^_^ 
Korang-korang.. ada pengumuman di sini..! sila baca dengan teliti hoke. (eh tayah lah buntang sangat mata tuh hehe).. Seperti yang dinyatakan di SINI, My akan tutup GA 3 hari sebelum My ke Ho Chi Minh kan an an? My akan ke Ho Chi Minh pada pagi 13 Mei 2011. So, maknanya My akan tutup GA pada 10 Mei 2011 la an an? Pengumuman akan dibuat sehari sebelum ke Ho Chi Minh bermakna 12hb an an?

So, atas sebab-sebab yang My tak mampu elak My rasa My terpaksa tutup GA ni lebih awal. Sebab hape? Pertamanya, My perlu review kesemua penyertaan untuk mencari yang terbaik. Kate pun pemenang special kan haruslah penyertaannya juga special gitew.. So, My tak mahu lah main pick-pick je pemenang special tu.. My nak review setiap satu daripada penyertaan… So, dengan cara tu bukan saja My dapat baca entry penyertaan y’ols malah My boleh lah kenal lebih dekat betul tak? Then tadelah perhubungan kita ni berakhir selepas GA ini berakhir.. lepas ni saling-saling berkunjung hoke..haa macam tuhla baru sahabat blogger.. ^_^..   

Untuk pemenang-pemenang yang My nak pick thru random.org atau lucky draw tu plak My tengah fikir, My ingat nak pick masa review satu persatu tu.. Kiranya entry-entry terbaik akan My shortlist kan terlebih dahulu sebelum membuat lucky draw.. amacam? Plus, My mungkin tak mahu menggunakan random.org.. Ada salah seorang contestant cakap kat My haritu kalau boleh janganlah guna random.org sebab kalau pakai random.org number awal-awal ni susah nak naik. Hehe.. alololo.. ok2.. My pun rasa macam tu.. bila pakai random.org ni number-number terawal memang susah sket nak naik. So, My putuskan untuk tidak menggunakan random.org.. buat manually.. lebih afdal dan adil rite? Hehe.. So, sebab tu lah My nak review then shortlist kan lepas tu yang shortlist tu akan My buat lucky draw.. My akan gunakan number y’ols oke tak gunakan nama so takdelah buyers nanti hehe..

Keduanya, kalau My tutup GA 10 Mei My ada masa 2 hari untuk review an? 11 dan 12 Mei. ingat 2 hari ni lah nak habiskan masa review belog y’ols yang dah join tu but My rasa ada kekangan waktu di situ.. sebab 11 dan 12 Mei tu My ada training so tak akan ada dalam office dari pagi sampai petang. Kira office hour My habis kat training je lah. Kalau dapat online pun mungkin time break..tu pun bape minitlah sangat kan. malam pun belum tentu takut tak cukup masa.. tambahan pulak, 13 Mei pagi2 buta My dah kena gerak ke KLIA untuk ke Ho Chi Minh. Flight schedule pukul 9pagi So My kena ada kat sana at least 2 jam awal. Jadi malam sebelum tu mungkin sibuk nak packing barang n tade masa nak online barangkali..-.-’..

Jadi, pendek kata.. eloklah kiranya My tutup GA ni pada hujung minggu ini, 8 Mei 2011 tepat jam 11.59 pm… So dapatlah sikit ruang dan masa untuk My jengah ke belog y’ols mencari pemenang…0_o… pemenang akan My umumkan pada bila-bila masa sebelum My ke Ho Chi Minh tu oke..^_^

Jadi pada y’ols yang masih berminat join Give Away pertama My yang tak seberapa ni bolehlah berbuat demikian dengan mengaktifkan penyertaan anda sebelum atau pada 8 Mei 2011 sebelum atau tepat jam 11.59pm.. Syarat-syarat penyertaan boleh klik SINI..

Kepada yang dah pun aktif sebagai peserta GA, sila-silalah baca syarat dan pengumuman yang ada di entry yang sama di SITU kalau belum baca hoke.. sila alert pada box ‘pengumuman penting’ tu hoke..^_^ n kalau y’ols yang dah join tu rasa-rasa entry belum cukup power nak menarik minat penganjut dialu-alukan untuk reedit dan republish oke.. dun worry URL masih sama an…^_^… Jangan lupa pastikan orang yang anda tag juga telah menyertai GA ini oke… 0_o .. Akhir sekali jangan lupa check di entry INI sama ada nama anda sudah tersenarai sebagai peserta atau belum oke. (My takut terlepas pandang).. jangan lupa taw!!

Oke itu saje buat masa ini… be alert ols!!! gudluck pada semua peserta!!! Yang tak menang nanti sila jangan kecewa hoke..^_^ Heee..

Jangan lupa.. tarikh tutup adalah pada 8 Mei 2011 (Ahad), tepat jam 11.59 pm!!!

*My tak sabar nak pergi HO Chi Minh!!!;D 


11 comments:

cik fai said...

kak My jangan lupa fai .
ehem ehem -..-'

hihi ^^

saya YANA said...

yang tak menang.. My beli je hadiah dari sana.. pastu wat Lucky Draw lagi.. haha... :P

Dayana AZ said...

hehe macam knal je org ckp sal random.org tu :P hehe, dayana wat ga aritu pun tak pakai random.org jugak.. humm :)

tak sabar ni tapi dayana nk pegi johor 7hb ni, harap2 kak my bagi ruang masa sikit utk tengok pemenangnye spe :)

Tasha said...

My tak sabar nak g vietnam, I pulak tak sabar nak tau menang ke tak. heheheh

toyolkiut said...

hehe..
review jngn x review..
kdang2 TK tngok, pnganjur GA ni, entry peserta pun ia x lawat..
hehe..

Cik Ezy said...

haha.. dh check..
arap2 la cik ezy b'tuah.. hahakk

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hahhhhhaaaa ingat tutop GA mestiii lagik lebih ikat ketat2 kiter kawan!!!!

Faten said...

Review Suda =)

The Games Bingo said...

okey je...

ARAYANA said...

tengkies fr that infos :)

ijatkomeng said...

thnks sbb adili...bleh menang x???heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers