9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, May 10, 2011

tak menang tangan!!

Pergh… masa lunch yang ada My habeskan dengan mereview belog-belog yang masih belum direview… biasala, puasa. So, kena lah buat-buat sibuk supaya perut tidak meragam mintak suruh berbuka!-.-’

Demmmm sempat join segmen Bro Ben plak. Dengan harapan dapat topup free boleh guna masa kat Ho Chi Minh nanti.. yela.. roaming tuh.. mahal… dapat tambah-tambah yang free-free ni tadelah terasa sangat kan..-.-’

Oke-oke.. My sambung lagi nanti. Rilex2 ade sikit je lagi oke… harap anda bersabar… My sedang meneliti yang manakah mampu menawan jiwa kalbu ku ini heheh..

Diingatkan sekali lagi, kepada sesapa yang bakal tidak tercalon sebagai pemenang diharap tidaklah berkecil hati ye. Anggaplah ini hanya sebagai percubaan pertama My menganjurkan GiveAway sempena Follower menjangkau 500 hari tu. Alhamdulillah setakat hari ini follower My dah pun melepasi 800++ angka… sayang lah korang ketat-ketat.

Kalau tak berjaya nanti janganlah tak singgah belog My lagi hoke.. My harap perhubungan kita ni tidaklah terbatas ataupun berakhir hanya kerana GiveAway My yang naïf ni.. Itu gunanya My review setiap satu penyertaan supaya My lebih dekat dengan y’ols. Plus.. My siap balas balik jasa y’ols yang datang belog My siap follow sekali. So, haruslah My rajinkan diri juga ke belog anda bukan? ;)

My sebenarnya busy nih.. sedang cuba mendapatkan target untuk satu kerja kat opis nih. Sebelum My pergi ke Ho Chi Minh haruslah My settlekan mana-mana yang patut My settlekan. Barang-barang nak ke HCM pun satu hape My tak pack lagi entah complete ke tak.. duit pun tak tukar lagi nih!!! dari semalam pening tak tau nak tukar berapa RM.. ada orang cakap better guna USD daripada Vietnam Dong. Tapi tawu je lah USD tu besar sangat. Duit RM kalau tukar ke USD …. Miskin la My jadinya…-.-’…

Esok lusa My ada training 2 hari.. demmm.. not have much time!! Harus buat checklist dengan kadar segera supaya tidak kelam kabut!!!

Oklah.. nak sambung buat kerja. Nanti My sambung review oke.. sikit je lagi…^_^


2 comments:

cantekk said...

pelan2 oke...
tp barang tu sila la pack skit2,,
buat checklist,, ;-D
xsbr nk tau result,.ergh

... said...

as salam..
haha~ tak menang tangan~
eleh~ makcik my tak singgah pun tape.
anak makcik ni selalu datang kat sini tengok kelam kabut dalam blog. ahahaha~

ta tercalon pun tape. masuk sekadar nak mengusik my makcik~

XD

OH. tukar je ke usd. sebab rate setiap hari kadang2 berubah. tukar sekarang, esok kalau rate usnaik walaupun 0.01, dan untung. ahaha~

dengar nasihat anak makcik ni~ anak makcik dah selalu abroad~

tana dengar tape.nanti kalah segmen enche ben, ta dapat topup rm 30

=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers