9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, May 17, 2011

Welcome Home!!

Hai y'ols!!! I'm Back!!!!!

Fuhhh... baru dapat menaip entry ni. Sejak online tadi pergi menjengah kawan-kawan di Facebook Sahabat Blogger dulu pastu belogwalking sikit then barulah hapdet entry ini..;)

Untuk pengetahuan y'ols, My dah pun selamat pulang ke tahahair pada jam 2 petang tadi.. tolak tambah nak tunggu turun dari plane, check out, amik bagasi.. dekat pukul 3 gakla kuar dari KLIA tuh hehe

Pejam celik pejam celik kejap je 5 hari tuh kan? tade lah solid 5 days pun.. yela, pagi2 tadi check out hotel dah terus gerak ke Airport Saigon, Vietnam. Tuh yang sampai awal sikit. Molek la pun esok keje kan so tadelah penat sangat nanti..;)

Seronok??? Seronok sebab bersoping je laaaa haha... Vietnam? ok la. but kalau My diminta make a choice My prefer Malaysia hoke! Perghhh serabut duk sane...-.-' mana taknya penduduk sana kan 90 Million kauuuu....

Tapi okay gak time melawat resident palace n museum war diorang kat sana. lagi-lagi time kat war museum... Ada kronologi2 Vietnam punya war dulu. Siap ada gambar time perang tu taw. nak menanges je tengok diorang kena seksa dengan tentera US...T_T

Oklah pasal Vietnam My tanak citer banyak. Tu citer kat entry lain hoke..;) My kongsikan sikit gambar kat sana untuk tatapan y'ols oke..;) 



Oklah time's up!! nak kroihhh kroihhhh..... =_=

esok keje???? demmmmm...-.-'  (semangat! sila kembali!)

**pemenang GA dah hantar details yang diperlukan dekat email??? tak tahu pemenang?? sila check SINI

psst psst mungkin akan ada lucky draw tambahan...;) nantikan!!!

11 comments:

nur athirah said...

nk g jgk !!! -.-

cik pulau said...

waahh.. dah balik yer my..
welcome back..^^,
soping sakan yer.. jelez neh.haha

nelly said...

wah ..bestnya !

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Welcome back to Malaysia :)

Pembawa_Wacana said...

Besnyer dapat jalan-jalan....

mas saari said...

selamat kembali...

cantekk said...

waaahhhh best nyee ;-D

Faten said...

Wahh shiokk nyer ~

Ujang9897 said...

bapak best..!!!!

gua dan sent email

msredcheesecake said...

cik my,

bule tak len kali bawak msred kali?hah?bule tak?

Dayana AZ said...

wahh bestnyeee !! nk jalan2 :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers