9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, May 31, 2011

Pagi yang gelap kini masih gelap

Morning ols.. Dah bangun? My tanya kat y'ols yang bekerja.. yang bersekolah tuh membuto la puas2... yang tengah semester break pun buatlah taik mato puas-puas..

ado aku kisah????grrrr

Harini rasa kurang selesa sikit.. sakit perut.. biasalah hari-hari pertama pms nih... jangan kepala hangin datang sudahhhhlahhh..


Malam tadi My pegi Sports Planet lagi.. gi training futsal laa... hehe.. Last training tu Jumaat ni nak lawan dah ho yehhh... My wakil HQ lawan dengan orang-orang site dari Perak dan Johor..;D Company punya yearly activity, sports carnival..;)  *tak faham buat2 faham je la yee


Sekarang dah pukul 7.20pagi.. patutnya waktu-waktu macam ni hari dah cerah dah... tapi pagi ni suram.. mendung je... 

Nak hujan lettewwwwww..... 

Dahlah basuh baju malam tadi.. dok bersidai kat luar rumah tuh... jangan kena tempias sudah...

Rahmat.... panas selalu pun tak elok jugak kan.. tuhla y'ols.. panas salah hujan pun salah..;D

Bersyukurlah selagi masih ada alam.....

Jom!! semangat ke kerja!!!

**jalan mesti lengang kan cuti-cuti sekolah ni.. i loikkeeeee... y'ols cuti setahun pun My tak kisahhhh...;D


homaigod!!! dah hujannnn.... ni macam kena naik train je nih...-.-' (biasanya naik motor elak jammed...;D)

2 comments:

mas saari said...

tempat akak hujan pagi ni...huhuhu
malas je nak pegi kerja!

msredcheesecake said...

cik my,
drive pegi keje time cuti sekolah mmg best.tenang sikit...heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers