9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, May 2, 2011

Video Log bersama Ben Ashaari dan kenduri majlis Ujang9897-YanaMIB

Fuhhh... penat drive... baru je sampai rumah...

Ni kali kedua My join Gathering bersama Ben Ashaari. Tempat biasa, Putrajaya.. Tapi tempat lain plak.. Taman Seri Empangan... Gathering kali ini berbeza daripada sebelumnya sebab 1tube.my telah dijemput sekali untuk merakam aksi-aksi comel kitorang... -.-'
mana My?? My tgh amikkan gambar diorg hoke!
(gambar curik kak Mas Saari punya..;D)
My ingatkan saje-saje je nak datang.. tengok diorang bervelog.. Tapi, My pun dijemput same laa... alahai malu sangat taw... auuuwww....-.-'.... Mula-mula je rasa gemuruh.. lama-lama rasa nak interprem je lama-lame depan lensa tuh..;D

Thanks kepada Abg Ben Ashaari sebab beri My peluang men'capub'kan diri dalam vlog kali ini... Akhirnye.. apa yang My impikan selama ini tercapai juga!! bukan setakat dapat jumpa celebrity blogger seperti Ben Ashaari dan Bro Framestone malah dapat bervelog bersama mereka taw!! seronok giler y'ols!!! rugi y'ols tak datang taw...lalalalalalala~

*
*
*
*
*
*
*
*

Fine.. My tipu je.... -.-' Pernyataan-pernyataan di atas adalah pengalaman sebenar yang dilalui oleh Kak Mas Saari, Along Usop, Pembawa Wacana, Mas Ahmad Safwan dan yang lain-lainnya... grrr.. My??? Berada di bumi Kuala Lumpur menghadiri kenduri kawen rakan taulan... isk sob sob... agak terkilan sebab lambat tahu yang Ben Ashaari ada buat Vlog harini... My ingatkan blogger-blogger tertentu je yang dijemput khas.. rupanya semua dijemput hadir.. hehe.. Erm, takpelah. takde rezeki. Lagipun My ada wedding harini. Kalau tahu dari awal pun dah tentu tak berpeluang nak ke sana.. dan.. dan.. kalau My datang pun belum tentu My nak bervelog.. sebab My kan pemalu.... takmolah bercakap depan kamera tuh.. kalau kamera tertutup bolehlah..;D

Anyway.. tahniahlah kepada mereka yang menghadirkan diri ke Putrajaya tadi... sebab kebanyakannya ini adalah peluang pertama mereka dapat buat vlog...;) Bila lah plak turn My erk? -.-'....Tak sabar nak tengok vlog y'ols! ^_^

Oklah.. nak tido. esok ada kenduri kawen lagi.. siapa lagi kalau bukan wedding Ujang dengan pasangan comelnya, YanaMIB!!! Siapa-siapa yang pergi esok... kita jumpa di sana oke!!

Tak tahu jalan? Ni petanya.....0_o
pandai-pandaila y'ols zoom...;D




10 comments:

Pembawa_Wacana said...

Jumpa di rumah ujang esok yer....:)

Mas Ahmad Safwan said...

.ku ketawa melihat ayatmu ~

mynameismy said...

@Pembawa_Wacana

see u there!!!;)

mynameismy said...

@Mas Ahmad Safwan

bluek..;P

.........cP~ said...

salam.

la..ingatkan betul..tipu saja rupanya..

http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2011/05/bila-air-mata-berbicara.html

Along Usop said...

lalalalala.. =p

jumpe satgi.. =)

mas saari said...

hehehehe... ayat ciplak ek?

jumpa di rumah ujang ok!

Cik Ezy said...

oo tertipu..
ingt betol2 td..
hihikk

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhh...sronoknyer dpt jumpe blogger hebak nih ;|

Cik Bunga bukak langkah neyh, jage2 haaa... adehh, dehhh

Bro Framestone said...

eh... my ade datang ke...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers