9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, May 29, 2011

Tamat sudah hujung minggu yang aktif

Holla.... walaupun terasa penat tapi Alhamdulillah.. sekurang-kurangnya hujung minggu dipergunakan sepenuhnya hehe.. Dah balik dari PD.. selamat sampai rumah sebelum maghrib tadi.. 
mandi laut petang semalam
BBQ malam tadi
Niat hati nak balik awal kot la sempat ke kenduri kawan kat Cheras.. Semangat My mandi seawal 9 pagi enchek tunang kata bleh la kuar selepas jam 10pagi. Call enchek tunang suh bersiap bleh plak dia terlelap balik grrr... penat tunggu.. sudahnya siap lambat jugak.. last-last tunggu je lah sampai check out n balik sama kawan-kawan yang lain..
kenduri kawan pergi belah pihak lelaki nanti...-.-'
Lepas check out pukul doplas kami tak kuar dari PD lagi.. pergi makan kat town then sempat plak merayap ke Ostrich Farm!! walaupun panas tapi okelahhh... tengok kambing.. burung unta.. beruk.. enjoy jek! hehe...
gambar die ai amik semart jekkkk
tengok die amik gambar ai?? grrrr
takutttttt.....!
Pukul 3 lebih baru kuar dari PD... singgah Bangi kejap melawat kawasan hahaha... then baru pulang ke KL!;)


Esok keje!!! sila semangat!! -.-'

ok bai

6 comments:

msredcheesecake said...

Cik my,
Pernahkah cik my naik ostrich?hhheeee

mas saari said...

orang lelaki kalau ambil gambar memang fail kan? huhuhuhu

mynameismy said...

@msred

tak pernah! nk gk try smlm tp xboleh.. die kate knk2 je boleh..-.-'

mynameismy said...

@kak mas

haha. tawu xpe kan kan.. heee

putribongsu said...

perghh baju sedondong...heeeee

Cik Azizah said...

nanti g PD bagitau ye..bestkan PD..moh la poie lagi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers