9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, May 24, 2011

SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI ...

Take five!!

Ambil kesempatan kejap drop entry ini hehe.. dah termissed segmen semalam so, nak join segmen kali ni plak. Bro Ben mahu readers bikin filem, ops sebelum tu nak kena intebiu barisan pelakon dulu hehe..
My pilih Filem Fast & Furious 5 sebab antara ketiga-tiga filem tuh My dah tengok Fast 5 jek grrr…

Watak yang My idamkan adalah… Mia Toretto lakonan Jordana Brewster yang membawakan watak adik kepada Dominic Toretto.. hehe.. Kenapa My patut dipilih? Ecewah. Entah. My suka watak ni sebab dia awek kepada mamat ensem si Brian O’Conner tuh.. demmm..-.-’… hehe… Mia Toretto ni seorang gadis yang tabah.. kuat.. dan tidak mudah mengaku kalah! Dan begitu jugalah dengan My..! seorang gadis yang nampak ganas di luar tapi lembut di dalam! Ecewah.. boleh tak gitu? *sila muntah ujau sekarang..-.-’

Ok done.


**niat hati nak jadi Nur Amina dari filem Nur Kasih tapi macam poyo plak..-.-'

3 comments:

YanaMIB said...

mia toretto hot tuuu..hahaha =P

fRaMe+LenSeS said...

Aiii.. Nadh baru selesaikan cita Pirate + Nur kasih. Kamu salah satu wataknya. Nt jemput la baca ya,. kalau rajin la.. :D

Nadh buat Pirates + Nur Kasih The Movie

... said...

as salam..lepas baca beberapa kali..
isk..
iskkh!!
memang patut ambil kak myzatul sebagai pelakon.tapi..
sebagai mia?

no way!!~

haha~ gurau je~
kalau bagi watak mia tu..macam tak ganas.lagipun dia seksi

=_=

my? huh! bahaya! bahaya!!
maka..kawe bagi watak ni..baca la kalau sudi ;)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers