9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, May 9, 2011

dan pemenangnya adalah........

Setelah berhempas pulas My mereview setiap belog peserta-peserta GiveAway untuk mencari pemenang.. akhirnya……… diumumkannnnn….
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Jeng jeng jeng… (bunyik saspen sket..;D)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Pemenang yang dicari adalah!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Taraaaaa!!
Belum ada lagi…;D

Heheh… sabar la sayang-sayang oiii… masih dalam proses review nih. My nak review dengan keadaan tenang.. suci murni gitew…

Tak percaya My review satu-satu?? Meh tengok nih
My review satu-satu n bagi point untuk setiap entry taw. My tulih apa yang kurang apa yang lebih di sesetiap entry tuh… yela kate pun nak cari pemenang special kan..;D

Kat sini My review dalam skala 1 – 5… So, for those yang dapat markah 3/5 ke atas akan My finalize…yang less than that? Maaf.. anda disqualified…T_T… jangan kecil hati ye.. My dah adili denga seadil-adilnya dah nih.

For those yang dapat 3/5 ke atas tapi tidak tercalon sebagai pemenang utama akan entitle untuk proses pemilihan seterusnya bersama-sama peserta yang mendapat 2/5 markah bagi kategori 3 pemenang bertuah oke..;)  For those yang dapat markah tercorot… errr… mahaplah sangat-sangat… My dah cuba sedaya upaya untuk menyenaraikan anda di kalangan-kalangan yang berjaya… tetapi, anda gagal….T_T

Takpe-takpe…. Yang tak berjaya nanti… My tengok keadaan camne.. kalau ada rezeki My beli lah souvenir lebih-lebih sket kat sana sebagai tanda penghargaan buat y’ols sebab join GA My oke.. Mungkin My tambah lagi 5 orang ke… ikut mood camne hoke. (Tapi tak janji taw!). So jangan berharap… *nanti My serba salah..-.-’

Oklah. Nanti malam My sambung review lagi oke..! Seronok gak review-review nih. Yang tak kenal My bleh kenal… kire sambil-sambil blogwalking gitew… hehe…

Gudluck y’ols!!!


15 comments:

tiefazatie said...

wah..bagusnya...moga2 ada la nama ifa..hee

nEa FleriDa / nIL said...

sapa la ek pmenang tu.. sje nk kasi org suspen ni.. :D

http://neaflerida.blogspot.com/

Pembawa_Wacana said...

yeah! dah menang...lalalala~ :D

Ujang9897 said...

gua senang2 jer nak menang kan...point gua bykkan

Ct Arina said...

nak bagi rina menang pon xpe my..rina ok je!ahaks ;D

mas saari said...

rajinnya my...
moga2 akak di kalangan yg bertuah!

toyolkiut said...

x mau pakai khidmat juri jemputan ke?
hehe..
bagus2..
teruskn mnjuri seadil nye..

cantekk said...

perghh debor seh nk tau..sekali blum ada daa....

*ujang ko mesti menang, panjang gile review kau kan ;-D hahaha

*nk smyg hajat la, bior aku menang
;-D hihi

NisaAdnan said...

whoaaa rajinnya kak my. hehe

EB said...

Jika diadili smpi sebegini rupa..
Aku tak ada kompromi mahupun bantahan kpada pemenangnya nanti..
INI SUNGGUH ADIL!!!

SiS NaD said...

SaLaM Mai...

CepaT2!~ RaMai YanG TuNGGu Ni.. HeHe!~ (^_____^)V

syazana jasman said...

wahh.begitu telus cik my mengadili peserta

seems like takde harapan nak menang T_T *sadis*

sbb tak tag.markah kureng.huuu
takde rezki mungkin :)

Awatif ^^ said...

penuh saspen!

fuh fuh fuh~

:D

waaaa~ rajinnye K.My. thumbs up!

Eza Ridzwan said...

sgt rajin adeq manis nie...ihik!ihik!ihik!!!

ijatkomeng said...

terbaik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers