9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, May 18, 2011

Berita baik kepada yang tidak menang! Lagi 5 pemenang bertuah dicari untuk Giveaway!

Burppp… Ops.. I’m sorry.. (gaya Amir Raja Lawak).. Alhamdulillah.. Kenyang sudahhh.. makan burger dengan fries je harini. Beli kat Fudcourt bawah je malas nak keluar.. gemoks?? Heee~

Seperti yang sedia maklum, pemenang GiveAway pertama telah pun My umumkan senarai-senarai pemenangnya. Setakat ini 3 orang dah hantar details ke email. Mula-mula tadi 2 orang je yang hantar. Tapi dek kerana tak sampai hati nak membatalkan kemenangan diorang My baik hati gi inform thru shoutbox di belog diorang… Salah sorang dah pun hantar details… tunggu lagi sorang..;)

Last call last call… peserta GA number 16 plisss…. 0_o

Bercakap pasal pemenang.. ada di antara y’ols yang tak puas hati tak diorang ni menang?? Takpe, jawab je dengan jujur kalau ada.. n bagi reasonnya sekali oke..;)

Maaflah y’ols kalau ada yang tak puas hati tu. Ikutkan hati My nak je bagi y’ols sume hadiah.. Tapi apakan daya.. My bukannya berharta bukannya anak dato’ seri.. manalah mampu nak belikan untuk semua 100++ peserta kan…T_T…

Untuk pengetahuan y’ols My buat pemilihan akhir ni dalam kereta on the way nak ke KLIA jumaat lepas. Memang My tak cukup masa, ingatkan nak decide malam sebelum bertolak tapi apakan daya malam tu My sibuk sangat packing barang ditambah plak risau dengan keadaan nenek yang sedang gering…T_T… Jadinya, My shortlisted kan senarai peserta yang dapat markah tinggi dan yang paling penting menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Nah.. My mark kan markah-markah yang tinggi then My cek each of them whether menetapi syarat atau tidak… Untuk finalize which of them My tak jengah ke belog mereka dah.. My pilih berdasarkan number tertinggi n ciri-ciri yang My higlightkan kenapa mereka punya markah tinggi. Dan untuk pengetahuan y’ols jugak My tak tahu pun siapa pemenang-pemenang tu pada mulanya. My pilih pemenang, tinggalkan pesan kat Atiq Saleh pastu terus fly ke Vietnam. Masa kat Vietnam tu baru My tanya Atiq mintak tolong tengokkan jantina-jantina pemenang sebab My nak beli hadiah. Seriously a bit shocked bila dia cakap one of them adalah Ujang…-.-’.. demmm… how lucky are you mannnn… So, tolonglah percaya bahawa My bukan sengaja memilih dia oke.. tak kuasa mak nak bagi orang free-free je menang nih…hehe

Then, anggap je lah Ujang memang sangat bertuah sebab dia selalu sangat dah menang GA.. y’ols tanya lah dia kot-kot dia nak replace nama salah sorang dari y’ols yang tak menang tuh dengan tempat dia..hehe..

Nak menang bukan susah.. just.. don’t break the rules..;) Mana-mana yang dapat markah tinggi tu takde pun yang dapat full mark 5/5… yela, nobody perfect kan so, untuk adil My bagi paling tinggi, 4 tak pun 3.5…. Apa yang My tengok?? Seperti mana syarat lah.. harus ada entry ofkos.. kena ada header.. tag 2 person.. n My jengah jugak ke 2 orang yang ditagged ni whether diorang join atau tidak.. at least one of them join GA My then it should be your bonus…;) Yang sekadar tag tapi member tatao n tak join at all… anda mungkin tidak tergolong dalam kategori2 markah tinggi nih.

Yang mengurangkan markah? Satu yang tadi la tag tapi sorang pun tak join.. ada yang tulih situ 2 orang kawan yang dia nak tag.. malah lebih dari 2 tapi dia tak backlink.. tu kalau tak backlink for sure la dia tak notify kat member tuh ask to join kan?;D  bila tak backlink My nak jengah pun xboleh… aiyooo.. Pehtu ada yang buat entry.. tapi terlalu kontot.. sekadar header… pehtu tagged kawan.. kira dia buat cukup-cukup syarat je laaa… asalkan terlisted as peserta GA kan…-.-’.. Other than that, My dapati ada unsur-unsur tidak ikhlas di situ.. yelaaa… ada yang masuk nih sebab nak jaga hati kawan yang tagged dia je.. sedangkan dia malas nak join…terasa sedih My di situ… T_T.. Ada pulak yang ikhlas sangat-sangat tapi entry tak meruntun jiwa raga My.. atau mungkin dia tak tag sape-sape…alahaiii.. maaflah My tak dapat nak bagi markah lebih…T_T…

Hurm, begitulah sedikit sebanyak komen My mengenai pemilihan pemenang… harap y’ols berpuas hati lah ye…

Namun, sukacita My nak maklumkan My berbesar hati nak tambah lagi beberapa pemenang melalui lucky draw… tapi hadiahnya cuma souvenir from Vietnam je lah.. harap y’ols terima walaupun tidak seberapa… So, anybody nak menang??? Nanti My cabut lagi 5 pemenang bertuah oke..;)

Pada yang tak bertuah tu, My nak mintak maaf sangat-sangat ye. Mungkin rezeki y’ols bukan di belog My yang naïf ni… cuba lagi lain kali oke..;).. n jangan pulak y’ols tak datang belog My ni lagi ye… we still friend right??;)

Oklah. Tu je nak habaq. Nantikan untuk 5 lagi pemenang bertuah oke!;)

Senarai Peserta GA klik SINI, Senarai pemenang klik SINI

7 comments:

Dayana AZ said...

menarik ni kak my :D haha..

Lulu caldina said...

yeah..

forever love said...

haha.. agk da.. nmpk sgt ujang tak masuk blog atq.. hahaha...

IntaNBerliaN said...

harap2 lucky la... hihii

Siti nAdiA (NaSz) said...

ruginyer spe x amik hadiah tu..
wahh ade pemeng lg..hee

Cik Azizah said...

jijah nak hadiah yg baru tu boleh...miahaha

harap2 bertuah ^^

vanetian said...

yeah!
what language is this?
urdu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers