9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, May 11, 2011

Peserta GiveAway dah habes review. Pemenangnya???

Waktu My drop by di entry ini jam menunjukkan pukul 12.58 am...11 May 2011... dengan mata yang agak kuyu dan kepala tersengguk-sengguk dek kerana mengantuk dan keletihan... Akhirnya My habes juga menelaah dan meneliti setiap satu persatu entry y'ols...;)


Walaupun agak letih ku gagahi juga... macam-macam jenis entry ada hehe.


Pengumuman pemenang?? sabar eh eh... belum finalize lagi..;)


K lah. nak tido dulu. Esok My tak masuk opis. ada training 2 hari.... Will be back to you soon oke!


Nunite...! =_=


footnote: y'ols tlg cek kalau y'ols dah join ada tak url y'ols kat SINI? pastu tengok entry anda dah direview oleh My ke belum oke..;)

12 comments:

Faten said...

Cian nye my..
tak pe...
pasnie dah feel free =)

tiefazatie said...

wah.,neves je..hii

ijatkomeng said...

err...kt cni ke pemenangnye??ta jmpe pape pn???

Lulu caldina said...

ekeke my, penatkan buat GA? tapi ntah kenapa rasa seronok pulak eh

mas saari said...

ermmmm... tak sabar nak tunggu sapelah yang menang!

cantekk said...

pergh belum lagi tu...

saje wat ktorng tnanti2.. ;-D

tsiksa jiwa ragaku..haha

YanaMIB said...

ye nama sy ada di nombor 115...pheww eksaited nk tau pemenang nih..hehe =)

zahidah dihaz said...

bersabar menanti...risau ni,,,saya pun nak fly jugak jumaat ni....tapi g kl je...tak mampu lagi nak ke obersi...nak g free tak ada orang nak taja tiket...hehehe



New Entry: Extension of YB Karim house

msredcheesecake said...

ala saspen...
cik my.camne nak bodek cik my bagi kite menang ye?rasa cam tak menang je.

xkesah la.dpt kenak ngan cik my pun ok la...keehee...

syuwai said...

erk.. suspen2x..hehe

Cik Ezy said...

wahhh..
rajin2..
xsabo nk tau sape pemenang..
hehe

Siti nAdiA (NaSz) said...

sbr2..biasela bnyk bnde kene wat..hehe..psni leh reht puas2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers