9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, May 17, 2011

will be back to Malaysia tomorrow!!

Dear readers...

I'm glad to tell all of you that i'll be coming back to Malaysia tomorrow!! 

Alamak.. terspeaking pulakkk... almaklumlah.. kat negara orang ni kan kena lah speaking berterabur sket...

(eleh macam la kau pegi london... vietnam je pun....)

ok fine. -.-'

Jam kat sini sekarang menunjukkan pukul jm 12 am... dekat Malaysia dah pukul 1 am sekarang.. mungkin ada di antara y'ols yang dah tido kowt...

eh... tido ke?? esok cuti kan??? daaaaa ape barang tido awal kan...;D

My baru je balik shopping kat nite market dekat-dekat sini. kỉa last shot la sebelum keberangkatan pulang esok hehe..

Abes duit den siot!!!!! yang tukar kat money changer licin!!! tambah plak peniaga2 kat sini boleh terima RM pergh!!!! papa kedana jadinye!!!

Apa yang pasti beg My fullhouse!! macam sardin! nasib baik bawa the biggest bag!!! 

n also.... My tak lupa untuk pemenang hadiah-hadiah GA My...

eh My lum check email lagi. y'ols dah lapor diri ke?? Bytheway My tatao pun siapa yang menang sebenarnya but haritu masa kat sini My mintak tolong Atiq tolong check kan jantina2 pemenang (untuk cải hadiah).. n one of them was... what?????!!!!

UJANG?????!!!!

homaigod!!! mesti ramai yang tak puas hati nih kang!!! seyesly My tatao langsung he is one of the winner!!! dem yu Ujang!!! how lucky r yu!!!

But a bit disappointed sikit la. sebab as I said... My akan proceed with pemenang yang datang n check sendiri. Tup tup Ujang datang sini tengok n tahu dia menang pun sebab someone dah tolong bagitahu dia kan?  Haaaa sape tu?? baik ngaku. tengok2 kat komen bawah tu My nampak tuuuu..... ayoooooooo...T_T

Nampak sangat ko tak pernah singgah belog aku ni dah kan jang??? menang pun dah bape hari umumkan pun tatao.. T_T

Hurm nevermindla. Anyway thanks to pemenang. My dah beli dah hadiah but hope y'ols suka la ye. My tak banyak masa sangat pun nak shopping but setiap kali ada peluang memang My púa memusing Ho Chi Minh ni cải hadiah.... sampaila malam ni pun walaupun esok dah nak naik flight....

penat siot... lenguh kaki den...-.-'

Rindu Malaysia!!! Malaysia is better than here oke! So, plis be proud to be Malaysian!!! ^_^

Jumpa y'ols esok ok... kalau tak esok maybe lusa.. almaklumlah dah penat mungkin turun flight tak larat dah nak online..-.-'

Oklah My nak tido dah. Take care y'ols!!

Gudbye Vietnam.. Malaysia here I'm back!!!!

11 comments:

nur amalina athman said...

mesti best kan..
take care too..:)

forever love said...

yeay!!.. nak balik da... selamat ye kak....

アヌム ちゃん~~ said...

selamat pulang ye :)have a safe journey^^

Koding said...

Semoga Selamat kembali ke tanah air...

Farah Shamsudin said...

selamat pulang..:)

cik najihah said...

inner cotton murah ade kat sini

http://najihahfara.blogspot.com/2011/05/inner-cotton.html

:)

ct N honey said...

semoga selamat sampai ketanah air tercintaCerita untuk renungan bersama - pengkid ragut 10 dara (part 1)

Cik Ezy said...

selamat pulang anak perantau..
hihikk..
bestnye dpt sopink..
huhu

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

msredcheesecake said...

cik my,

naseb baik tak terspeaking vietnam...hehe...

Piah Becok said...

wahhhh bestnye pi vietnam... teringin nak pi sana jugak.. T__T

p/s: weh, madu dalam english kite panggil ape? rujuk sini:HONEY? SECOND WIFE? CO-WIFE? =.=''

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers