9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, May 14, 2011

Pemenang My Life’s Story Blog First Giveaway

My tade banyak masa, nak umumkan ini sahaja...
semalam before flight tak boleh nak hapdet sebab blogspot buat hal!
ni my online pakai pc hotel in vietnam!

Pemenang Bertuah:
Peserta No. 73

3 Pemenang Utama (Lucky Draw):
Peserta No. 16
Peserta No. 49
Peserta No. 100

Senarai Peserta klik SINI

Sila Lapor Diri anda melalui email mythegreat87@yahoo.com dengan menghantar butir-butir berikut:

Nama:
Jantina:
Alamat:
No Tel:
URL Blog:

Pemenang tidak akan diberitahu di belognya… Jadi anda sebagai pemenang perlu lihat sendiri di sini.. Sekiranya My balik pemenang tidak memberikan respon maka kemenangannya akan dibatalkan dan My akan pilih pemenang lain.

Keputusan di atas adalah muktamad, sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan.. harap yang tak dapat jangan berkecil hati. Cuba next time hoke..;);)

Berkenaan hadiah-hadiah saguhati yang My sebutkan tu.. depends on kewangan dan space luggage My kat sini nanti ye. Kalau ada rezeki My carikan sesuatu dan balik baru buat lagi 5 lucky draw..;);)

Doakan perjalanan My selamat pergi dan pulang ye.. bye y’ols!!

lots of love from Ho Chi Minh City,

21 comments:

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Alhamdulillah. Menang.. Thank you so much! :)

Ct Arina said...

adesss x mengene T_T
congrats pade winners!

Bella Bell said...

saya no 61....huwaaaa..yg ada hanyalah 16..sob..sob..sob~~~

xpe la..xde rezeki..congret pd yg menang~

mcm ni lah said...

wowwwwww meriahhh dan tahniah

Cik Ezy said...

tahniah kepade pemenang!
=)

Faten said...

Tahniah Rabiatul Adawiyah Abd Rahim =)

NadiRah said...

okay kalah..huhu

Lelord said...

tahniah yg menang

toyolkiut said...

wah best nya sape yg menang tu..
tahniah..

cantekk said...

o'oww tak menang ;(

*tahniah adawiyah n lelain yang bjaya

tiefazatie said...

alo..xmenang..hihi..tahnaih yg menang!

.m y z. said...

wah bestnya kalau menang! semoga selamat dlm perjalanan ;)

Ujang9897 said...

hahahahaha...gua menang GA lu la..


tq atul roger ujang..=)

c Manis dyLa said...

huhu.. tiada rezki di sni..xpe2..leh cube lg..hee..btw, congrate pd yg menang.. :)

msredcheesecake said...

cik my

langsung sipi pun tak kene...hehee....

saya YANA said...

eh... Yana menang ke..? haha... tak sangka la.. terima kasih..

cik fai said...

nape fai tak menang .
huwaaaaa :(

hamzah ian said...

tahniah yg menang.. hehe

Gimi said...

Cek...

Yei..

Alhamdulillah...

Tengs...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

@Ujang9897 Atul tak patut roger kt Ujang.. Sori sgt kak My.. Sori sgt.. Huhu :(

cik fai said...

tak menang pon .

sipi jee 48 tau no. fai .
abang ujang tahniah lerr. adiah kahwin tu . hihi ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers