9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, May 23, 2011

My rindu.....

Hello korang!!!!!! rindu nyeee!!! My baru je sampai dari Segamat! heee tadelah betul-betul baru sampai.. sempat singgah makan dulu kat rumah bakal emak mertua..;D Memang lapau giler lah.. pagi tadi naik train dari Segamat pukul 12 pm.. Sampai KL Sentral around 3pm lebih then terus amik komuter ke Kepong Sentral. Lepas tu? berjalan lah ke rumah dalam 2 Km macam tu kot... -.-'

Biasanya My amik train petang so sampai dalam pukul 8pm macam tu. Enchek tunang lah yang selalu amik pun. Tapi sebab malam ni My ada training futsal so My decide balik awal sket. So sempatlah My berehat-rehat sebelum ke Sports Planet Subang. 

Sejak-sejak dengar pasal orang simbah acid.. My memang fobia giler nk berjalan sorang. Tadi terpaksa jalan kaki dari komuter sebab harini kan hari Senin, enchek tunang pi keje. so dia takdelah nk menjemput. Nak naik teksi pun My tak berani...-.-'... So, nekad jalan jugak tadi. tapi dada dup dap dup dap gak lah. asal ada motor lalu je My pandang belakang. huishhh... seram betul. laju-laju je My jalan tadi..-.-' Alhamdulillah... selamat sampai rumah..;)

My buang tebiat nak main futsal?? errr... Sebenarnya My main tu sebab tak lama lagi company tempat My kerja buat sports carnival.. biasalah tu aktiviti tahunan Malakoff.. So, akak-akak kat opis tu ajak join sebab kekurangan pemain.. duk lah tanya My suh datang training setiap kali jumpa kat opis.. serba salah My jadinya.. Ikutkan last Saturday diorang ada training tapi My kan balik kampung so tak dapatlah join. So, malam ni pun ada training, beriya2 My pujuk enchek tunang izinkan My pergi. yelaa sebab start game pukul 9pm.. tup tap tup tap kul 12am baru sampai rumah.. sape tak risau. Jadinya, My pergi training 2 malam Isnin ni je. minggu ni n minggu depan. sebab lepas tu dah tournament. enchek tunang janji nak pegi anta n amik training malam kang.. tenkiu yunk!;)

yang beshnya.. sports carnival tu nanti buat dekat UiTM Shah Alam... my ex-campus!! bolehlah melawat-lawat imbas kenangan...:)

oklah nak pi basuh baju sat... harini tak sempat nak BW kot.. esoklah oke...;)

**pemenangpemenang bertuah GA dah hantar details belum?? My nak pos hadiah ni.... kalau belum tengok klik SINI dan SINI oke...

4 comments:

forever love said...

ingt rindu atq tadi.. hihi

Manja's sation blogshop said...

Hey Dear, ANDA suka fesyen?

Try beli ANAK TUDUNG JERSEY? (INNER JERSEY) untuk dipadan kan bersama shawls anda

ada free gift sempena pembukaan blogshop kami

Belian borong digalakkan. Dan juga belian biasa

ada 39 warna, anda pilih sendiri, trendy menjadi kegilaan young adult, muncung, x panas, x lekap di dahi, muka x nampak bulat + murah dari blogshop yg lain x percaya?


COME AND VISIT OUR STORE : MANJA'S STATION BLOGSHOP ON9
http://manjastation.blogspot.com

mas saari said...

sori my lambat balas...akak kursus hari ni, malam ni baru sempat buka blog...

pergi kat add gadget - feed - masukkan url blog tu - klik continue - klik open links in new window - klik save...

cantekk said...

piwit, main futsal tuuu...
jgn lpe warm up dlu kang kejang plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers