9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, May 19, 2011

5 peserta bertuah GiveAway diumumkan! Meh tengok siapa yang kena???

Seperti yang y'ols sedia maklum, Giveaway pertama My telah pun tutup pada 8 Mei yang lepas.. manakala pengumuman pemenang telah diumumkan pada 14 Mei.. dan... seperti yang My janjikan di SINI, My berbesar hati nak menambah 5 lagi peserta bertuah..;)

5 pemenang bertuah ini tidak My pilih berdasarkan pemarkahan entry sebaliknya My pick daripada lucky draw..;)
ini lucky draw bukan nasik...-.-'
So... 5 peserta Give Away yang bertuah adalah:

Peserta No. 1
Peserta No. 24
Peserta No. 102
Peserta No. 127
Peserta No. 146

Oke.. pergi tengok sekarang kat SINI! nombor korang ke tu??? hehe.. oke kalau anda peserta bertuah yang dicari sila emailkan nama, alamat, no. telefon, url blog ke mythegreat87@yahoo.com okay...;)

Kepada yang tidak berjaya.. jangan putus asa.. GA biasa je nih. ada banyak lagi GA yang dianjurkan kebanyakan blogger.. mungkin tuah anda di sana mana tahu kan?? Berbanyak-banyak terima kasih kepada semua blogger yang sudi mengjoinkan diri dalam GA pertama My nih...:)

Moga persahabatan antara kita tidak berakhir di sini ya..! jemput-jemput lah datang lagi!;)

ok bai.

18 comments:

cik Ida said...

hahahaha.. tak menang! anyway thanks tau dah wat GA nie.. :D

putribongsu said...

alahhhh asal bkn no 23??
ok sy redhoo

mynameismy said...

@Cik Ida

tak menang ek? ala siannye.
sorry join ye..;)

mynameismy said...

@putribongsu

uik. no 23 ke???? lorhhhh sipi2 jek...;D

takpe.. dah soping byk kat vietnam kan?;D

Izamir Ridzwan said...

tahniah kepada pemenang

forever love said...

takde pung.. :( hahaha

mas saari said...

tak bertuah jugak! takpelah, bukan rezeki akak...

tahniah pada yang menang!

Cik Ezy said...

ala..
sipi2.. cik ezy pnye no 126..
hihikk

Blogberry Emry said...

Soley...soley..~~~

Lulu caldina said...

hoho sikit lagi kena my

lalink7 said...

alhamdulilahh husz menang..yeayy..hehehe..yang ke 5 pulak..ade rezeki nampaknya kali ini...

cekodok said...

alhamdulillah....102 no.bertuahku....
dh antar emel....trimas my...

♥ aeryn ♥ said...

tak menang lah.. xplh.. tq ok..

HonEyBuNNy said...

eh ehe eh..

maaf dear....xtertengok...

alhamdulillah....xsgka lak bertuah number 127....selalu masuk xpernah menang pun..hehe...

kejap ila emelkan yer...

HonEyBuNNy said...

alamak...ila terbatal ke tak neh...

adehh..apapun nak hantar emel jugak la..hehe

NM02 said...

tahniah kepada pemenang

singgah sini tinggal jejak terus follow sekali

jom tukar link. sudi2 le serang balas.. hehehe

Tasha said...

huwaa....tak dapat~ sedey~...

mottymot said...

sya dah send. maaf lambat. (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers