9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, May 6, 2011

Segmen Kayif : Terima Kasih


Dulu.. My berblogging just for fun.. just as a replacement for a diary book… sejak sekolah dulu My ada beberapa buah diari sebagai catatan harian..banyak tahun jugaklah My ada diari. Namun, 3 tahun lepas dek arus teknologi yang kian membangun.. My beralih arah ke Blogspot pula lepas buku diari semakin kian dilupakan.. banyak bulan dah skip tak catat apa-apa..-.-‘..

Mula berbelog, My banyak ceritakan perihal diri sendiri.. ada suka.. ada duka.. tak lupa dengan kisah-kisah sepanjang pengajian di UiTM terchenta.. Dulu, My tak tahu pun dunia belog ni meriah sangat.. My tak tahu pun banyak blogger-blogger hebat di luar sana… di luar belog My yang naïf ni. Dulu, My tak tahu pun dengan belog, macam-macam kita boleh buat.. bukan setakat menulis dan meluahkan rasa hati bila tiada orang yang ingin mendengar rintihan hati kita…

End of last year.. My noticed that.. lots of things My boleh buat dengan belog.. Sejak bekerja opis, ekon doplohempatjam, tenet empatpulohlapanjam dan mempunyai jalur lebar sendiri untuk melayari bahtera internet.. My banyak explore ke seluruh pelusuk laman sesawang… My dapati… banyak sangat.. banyak sangat benda yang My peroleh dengan belog.. Rupanya, ada ramai blogger seperti My.. malah banyak blogger-blogger hebat yang telah bertapak di dunia sesawang nih… My kagum.. kagum dengan mereka..0_o

Sejak itu, My rajin menjengah ke rumah mereka.. (blog).. My menjadi pembaca setia mereka yang pendiam (silent reader).. nak bertegur.. tapi tak tahu dari mana hendak mula.. ‘siapalah aku’ bak kata Amy Mastura… -.-’

Sehinggalah sampai suatu masa tu, My dah bijak bertegur sapa.. My beri respon pada setiap entry mereka.. selepas sorang.. sorang lagi My kenal.. lepas sorang.. sorang lagi My kenal.. My peroleh banyak ilmu dari mereka.. Sejak itu.. My kembali aktif.. aktif menulis bukan saja perihal diri.. tapi entri yang pelbagai… supaya blogger-blogger lain juga tak jemu untuk singgah kembali ke laman rumah My..^_^

Kerana mereka.. My masih di sini.. menulis entry ini… Kerana mereka My dah mula dikenali kalau tidak, takkan mereka datang sini.. 0_o… kerana mereka My bersemangat berblogging.. kerana mereka.. hidup My ceria.. kerana mereka juga My gain lots of blog-knowledge… kerana mereka juga.. My tak mahu berhenti menulis entry ini.. kerana My mahu mereka terus membaca…

Oleh itu, berjuta-juta lemon terima kasih My ingin ucapkan kepada:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ALL THE FOLLOWERS AND READERS!!!!

*
*
*
YES!!!
*
*
*
YOU!!!

WHO STILL READING THIS!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
STILL THERE?
*
*
*
*
*

MILLION THANKS!!!;)
*
*
*
*
*

LOVE YOU READERS!!


5 comments:

nur amalina athman said...

wah..suka2..:)

Eika Arysha said...

assalammualaikum akak...
eika pon mcm tu gak...

eqhaZIN said...

sama2 kita berterima kasih kpd pencipta belog kerana tnpa penciptannya,xderla belog knowledge :D

msredcheesecake said...

oww...sama-sama kasih...kekeheeeee

Cik Ezy said...

same2 my..
hee..
dulu2 sllu je bace blog org..
skrg ni org plak bace blog kite..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers