9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, May 11, 2011

PERHATIAN KEPADA PESERTA-PESERTA GIVEAWAY!

Heee... sorry lah kalau entry nih buat saspen y'ols..-.-'

Cuma nak bagitahu tolong recheck balik kat SINI number y'ols hoke. Ada sesetengahnya number tu berubah. sebab apa? sebab ada case My tertinggal satu url link peserta...T_T So, My letakkan nama dia di tempat sepatutnya dia berada la. Sorry eh y'ols... human being biasalah kan.. mana penah perfect..-.-'

Okay lah nak start finalize dah nih!!! sape-sape tade nama? sila check cepat!!!

**tenks banyak-banyak kat y'ols yang datang belogwalking ke sini n follow. Maaflah buat masa ni My tak boleh balas kunjungan. tengah sibuk dengan GA dan persiapan ke Ho Chi Minh.. My janji nanti balik dari HCM My singgah belog y'ols hoke...^_^
Tadi dapat panggilan dari sepupu. Nenek tenat kat kampung katanya.. Ya Allah... speechless... nak balik nun di Johor.. harap sangat-sangat takde apa-apa jadi pada nenek. dahlah flight My petang Jumaat ni...T_T doakan nenek My ye korang......

4 comments:

Lulu caldina said...

semoga nenek my tak apa-apa

forever love said...

insyaAllah nenek kak my takde pe. ye..

ct N honey said...

bergembira di sana,dan hrp nenek sihat cepatSiapa yang tak suka mandi?

Aretikz said...

Semoga nenek anda cepat sembuh dengan kehendak izin-Nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers