9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, May 11, 2011

ambik kesempatan

Bangun pagi ni macam biase pukul 6.. mandi-mandi, solat, make up... pap!! 7.30am sudah!! Dah tawu nak drive harini bleh plak lambat-lambat keluar rumah. Training start pukul 9.. sekat jammed naye jek!

Harini enchek tunang tade.. gi tido hotel sebab ade convention takleh lah nak hantar pi keje..T_T  So, terpaksa berdikari sendiri.. isk.. Tanak sesak naik komuter sanggup bersesak kat jalan raya! 
jalan kuching yg tade kucing
hamik kauuuu... jammed giler kat Jalan Kuching.. dah lah manual.. lenguh gak lah kaki ni duk dekat clutch jek..-.-' .. Tapi Alhamdulillah... sempat sampai sebelum pukul 9am hehe... Tempat training kat bawah building office jek. Office level 13A... training academy dekat level LG2... 
underground pun 1st class kauuu.. training academy cmpany My.. company kau adooo???;D
Demmm.. My orang pertama yang sampai kot.. trainer pun tak sampai lagi grr... So, tu yang amik kesempatan ni blogging nih kejap heheh.. Adapter lupa bawak! battery ada masa 1 jam lebey jek grrr

Oklah... nak off9 dulu save battery kang time lunch boleh on9 lagi huhu... Harini tak pose makan free woooo... 2 hari kauuuu... ;D

Pemenang GA?? esok-esok lah eh eh..;D  bawak bersabar..0_o

Ok bai.

7 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

amboi My ambil kesempatan yer...

hehe...

selamat ber training My =)

forever love said...

sempat lagi.. lain kali.. spare adapter lain dalam kete.. haha

Ujang9897 said...

igtkan amik kesempatan raba2 ker apa tadi..hahahah

SyedGraphiX said...

online je kejenye XD

fazilzura said...

heheheh sempat lg tu ...

huhu kalau lmbt mmg sure le jem , x larat nak layan jem kt kl ni...

* salam kenalan dari fazilzura

... said...

as salam..
apa susah nak jimat kalau adpter tade~
brightness kasi kurang, sound punya program kasi off kat task manager,wifi kalau on, kasi off. pastu mana2 software background yang tade kenea mengena macam windows update semua tu, kasi off juga sama itu task manager. bereh~

underground pun 1st class kauuu.. training academy cmpany My.. company kau adooo???;D

jap.nak berlagak cara ujang~

eleh~ kawe pun tade heran der~
kawe keje dengan talisman energy. international punya kompeni~
takat bilik training, huh! langkah bilik rehat pekerja google corporation dulu~


XD

... said...

eh. masa hang datang komen tu, kawe tengah dok godek2 template blog. tu yang berterabur tu.
so jangan marah der~
ekeke~ tu la masuk diam2~ lain kali bagi salam kat shout box dulu~
boleh gak kawe sergah balik. ahahaha~

XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers