9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, May 9, 2011

masa untuk mengadili entry-entry peserta GiveAway!!

Seperti yang anda sedia maklum secara rasminya My telah pun menutup penyertaan untuk Giveaway pertama My semalam, Ahad pada jam 11.59 pm. Thanks pada yang sudi join dan yang tak sudi join… ada aku kesah??? Heheh.. takpe, My tak paksa. No heart feeling..;D

Okay2 takmo membebel panjang My ada masa 2 hari ni je untuk mereview dan judge ke entry korang.. Lepas tu My ada training 2 hari. Lepas tu? Terbang ke Ho Chi Minh la!! Schedule ke sana dah keluar. Demmm.. flight tukar petang plak!! Haritu register dia tulih gerak pagi!! Dapat petang plak!! Fine.. -.-’

So, sambil-sambil buat kerja ni ada break time My review beberapa entry terawal hoke.. jangan risau semuanya akan My review!! Bersiap sedialah…;D Anda akan di judge berpandukan Syarat-syarat penyertaan yang telah dinyatakan di SINI… dan percayalah, semuanya akan diadili dengan seadil-adilnya.. ecewah….

Oklah… ada kerja. Bai.


p/s: korang yang dah join tlg cek ada tak link korang listed kat SINI!!

17 comments:

toyolkiut said...

review TK punya tau..
kang ttinggal lak..
hehe..

Eza Ridzwan said...

fuh kiri!..fuh kanan!...hrp² dpt laa souvenir dr obesi...gegege...

A y e s h a Ramlee said...

fuhhh, entry ayesha mesti best kan,, ahakzzzz...

NisaAdnan said...

ado ado no 59 :))
weeeehuuuu ^^

mas saari said...

harap2 bertuahlah... hehehehe

cik Ida said...

konfem tak menang.. mengong masukkan nama tempat.. Geografi FAIL! hahahahhaa.. anyway thanks taw.. ^_^

cik fai said...

kakak , pasti kan fai menang kalau tak abang abang vietnam err kakak yang punya . hihi ^^

putribongsu said...

woiii aritu mana de syarat2...cehhh!!

kalau tau bodek lebihhh...tak aci betol :P sama je cam kak tan.wahahahha

Farid Ahmad™ said...

t shirt saiz S
t shirt saiz S
t shirt saiz S
t shirt saiz S
t shirt saiz S

Amin :) hehehe

Cik Azizah said...

harap2 bertuah lah jijah dapt hadiah tu...wehuuu ^^

no 42!! hope lucky :)

Ct Arina said...

adil taw my..adil ok..hahak =D

Awatif ^^ said...

jage diri kat sane!

hidup malaysia!

Faten said...

Thanks yer My Sebab sudi meriview my entry..
=)
Ta sabar dah nk tunggu result dari My .. =)

tiefazatie said...

maceh dh review n3 ifa...=)

fierapirot said...

harap-harap menang..hehehe..take care..=)

Lelord said...

hehhehe pilih la daku :)

kemboja said...

tq.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers