9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, May 19, 2011

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..


Kekasih dikebas orang??? Pergh… sape tak bengang der… apa dah takde lelaki lain ke dia nak ambik selain kekasih gua??? Grrr…

Bengang der.. bengang!

My bengang sebab dulu time My muda sikit dari sekarang (sebab skrg pun muda lagi), waktu cinta-cinta monyet dulu kekasih My pernah kena kebas dengan perempuan lain. demmm.. bengang giler hoke. Dulu My ni bercinta jarak jauh.. nak jumpa sebulan sekali pun susah.. sorang kat utara sorang kat selatan. Jauh pun atas alasan dia belajar. Masa kat tempat belajar tu lah ada perempuan lain wujud antara kami. Padahal perempuan tu tahu boipren My tu ada awek iaitu My lah kan.. tapi dia tetap nak jugak kat boipren My tu… demmm… start ada perempuan lain tu la boipren My dah berubah.. kitorang pun selalu bergaduh.. sedih siottt… sampai kitorang break up la.. frust menonggeng My masa tuh.. cinta pertama tu bebbb...

Tapi My ni bukanlah jenis suka menyerang ke hape.. nak serang pun buat hape kan? oke, let say perempuan tu yang start dulu suka kat boipren My masa tu. Kalau boipren My tak layan… takdenye hubungan diorang jadi kan kan? ini sampai kapel kauuu.. padahal dengan den masih On lagi nih… perghhh.. menyirap betul.. bengang der.. bengang!

Bukan sekali My pernah kena. Dua kali beb! Dah tade boipren.. selang beberapa tahun ada plak boipren lain.. biasalah dulu My kan macam pisang panas…semua orang nak ngurat..-.-’… Dah tu, yang ni pun sama bercinta jauh-jauh.. susah nak jumpa. Tapi My rilex je? yang penting percaya right? Tak boleh belah. Yang ni pun kena kebas dek perempuan lain jugakkkk.. grrr… bengang betul. Tak cukup dengan itu siap kantoi gambar diorang duk berdating.. perghhh! My suruh boipren pilih dia kata nak dua-dua.. pale otak dia la kan.. Sudahnya, My surrender.. My frust memang frust tapi buat ape My nak terhegeh-hegeh dengan lelaki rupa itu? Tak setia. Pantang jumpa perempuan lain.

Yang perempuan tu pun satu! Tak tahu malu ke? Cuba kau tempatkan diri kau kat tempat aku.. pe kau rasa??????

But now, dua-dua boipren My tak kapel dah pun dengan perempuan-perempuan pengebas tuh kahkahkah padan muka diorang! And.. dua-dua ex boipren My nih siap datang kat My balik mintak maaf! Ada yang nak ajak kapel balik pun ada… ptuihhh.. kirim salam! Tapi, My ni baik hati.. My maafkan diorang dan still berkawan dengan diorang.. yang lepas My tanak kenang dah.

Sebab sekarang My dah ada enchek tunang… dia tak pernah menduakan mentigakan malah meempatkan My…. My bersyukur sebab dipertemukan dengan dia…. Love you lah cayang!;D

Kekasih tu oke lagi.. kalau tunang?? Erk~ mintak simpang malaikat 44. Tapi Alhamdulillah.. so far tiada masalah mengenai orang ketiga dalam hidup kami. Kalau gaduh pun tak pernah lah berpunca oleh wujudnya insan lain dalam hidup kami eceh. Dan kalau ada pun My percaya mesti perempuan tu yang menggatal dok ngurat enchek tunang My sebab enchek tunang bukan jenis yang mudah nak jatuh cinta dengan perempuan lain. Sebab dia dah puas mengurat time muda-muda dulu kuikuikui… So, sekarang My sorang je lah pengarang jantung pisang dia.. kan sayang kan kan?;D

Korang punya kekasih tak pernah kena kebas ke?? nak luah? meh join segmen INI hehe..

6 comments:

cik Ida said...

pengalaman adalah guru yang berharga.. ^_^

semoga berkekalan dengan incik tunang.. :D

cpahniza said...

pehh mai...leh wt novel mlayu la der...hehe...hoye2...smuga bbhgia ngn incik tunang yek~

HonEyBuNNy said...

betul tu..

bahagia ja kan bila ada insan tersyg yg setia dekat kita...alhamdulillah...

semoga berbahagia yer dengan incik tunang...;-)

Cik Kamoo said...

alhamdulillah...dah ada encek tunang! mesti lagi baik dari 2-2 ex yg rela diri dikebaskan...he he he

Lulu caldina said...

Owh...betapa teringinnya nak join segmen ni... tapi line tenet seharian lemau..huhu

NiSha said...

wow.. dua kali sakit nya..
tp manis sesusah itu mmg best kan..

NiSha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers