9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, May 3, 2011

Penyatuan hati dua blogger hebat

Assalamualaikum.. selamat pagi y’ols…

Hello hello! Wake up! Harini hari Selasa hoke bukan Senin lagi dah..;D haha.. semalam My terkejut sebab ada pasar malam dekat rumah.. pelik. Biasanya pasar malam hari Senin je kat situ.. eh? eh? ‘harini kan hari Senin…..ape daaaaa’…. Hehe… So, tinggallah baki 4 hari sahaja untuk bekerja minggu ini hoyeh hoyeh..;D

Semalam hapdet entry sekali je pagi before pegi wedding Ujang ngan Yana.  Petang balik macam dah malas. Tambah plak kepala pening tahap gaban dek kerana kena panas matahari terik.. biasalah, My ni kan puteri lilin tak bleh kena panas hujan sikit mesti sakit kepala… -.-’… Heee.. My ni ada migrane y’ols.. So, kalau kena panas, hujan, berjalan lama tak hingat (contohnya shopping sehari suntuk) memang konpem sakit kepala…T_T… Ubatnya, panadol actifast sebijik.. InsyaAllah oke pastu hehe.. y’ols ada ke apa-apa ubat atau petua nak bagi elok migrane ni?? isk

Hoke, sebelum memulakan kerja pagi ni My nak citer pasal kenduri kawen Ujang & Yana semalam..^_^… Alhamdulillah.. sampai jugak My ke sana ditemani enchek tunang.. huhu.. Sampai-sampai je nampak Cik Bulat, Cik Epal dan lain-lain… Tegur Cik Bulat nasib naik die kenal My.. Cik Epal konpemla tak kenal My kan walaupun My selalu komen kat blog dia.. dia pun tak pernah singgah sini lagi hehe.. Pastu My gi makan dulu sebab perut kosong dari bangun pagi tak makan pape hoke. Tengah-tengah duduk nak makan.. macam kenal je orang sebelah nih. Aaaarrgghhhh! RedMummy!!!!!0_o
Ujang & Yana superb sangat! Sama-sama comel sama-sama padan.. hish rasa macam kanak-kanak lah yang sedang kawen tu haha.. Sebab tu hadiah kawen My ala-ala untuk kanak-kanak gitewww haha.. Sorrylah korang hadiah tak seberapa.. Itupun ontheway nak ke kenduri My gi beli taw.. tak sempat!  Hehe… Nak beli lesung batu… berat sangat…T_T nak belik mesin basuh tak mampu…T_T… Ingatkan nak beli gelas kurus tinggi yang Yana gemor sangat tu tapi tak jumpa…T_T…. So, terimalah hadiah My yang tak seberapa tu ye… korang suweeettt sangat semalam… cepat-cepat dapat baby ye.. lalalalala~ ;D


Semalam sempat jumpa Cik Bulat, Cik Epal, Kyerul, Atiq, Kirin… yang lain-lain My tak kenal la…..tak sempat nak berkenalan…T_T.. My balik awal semalam sebab ada urusan lain plak. So, sempat ambil gambar beberapa shot sahaja.. hehe.. Apepun, suka sangat dapat jumpa y’ols!!! Takde sape lagi ke yang nak thawen?? Leh kita jumpa lagi hehehe…

hye cik epal!!!!^_^


To Ujang & Yana.. Selamat pengantin baru… semoga berkekalan hingga akhir hayat…. Moga cepat- cepat dapat baby.. jadi isteri, suami, ibu dan ayah yang soleh solehah serta sporting hoke! Hehehe…jangan lupa suh anak buat belog skali nanti..;D

Ontheway balik semalam masa kuar tol bangi ternampak kolej laam My belajar Diploma dulu...(2005-2008)... KPTM... wahhh.. new looks! dulu berkarat je atap tue... kaler pun suram.. sekarang see see??? ahhh rindunye kenangan-kenangan di sana...T_T
KPTM Bangi
Ok bai. Perut memulas-mulas… demmmmm


26 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

fuiiyoo..
untungla~
:p

Along Usop said...

gambar along tkde pon... hukk.. =.=

Izamir Ridzwan said...

kptm bangi pon ade... hik2

^^nu[dd]yra^^ said...

yeah....dah ari selasa...tggl 4 hari lg tuk bekerja....tp kan cik dd kna keje la ari sabtu nih.....aissshhhh~

ujang n yana nmpk sweet sekali;p

cik EPAL said...

hyeee hehehehe terkejut tau amek gambo masa makan :D

Ummu Khaulah Hasan said...

peerrgghhh, jeles mak, nak ;)

sweet mweet lah pengantin itu..
hope cepat2 jadik bapak ngan mak ;)

singgah sini dan follow mai..
cantik blog dye..
cemburu i tau ;)
wish u luck ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

jeles ar xdapat g majlis ujang :(

... said...

as salam..
wwWOW!
nasib baik tade award

'blogger ahkaks paling cool~ '

XD

erk. kptm. kptm luas ek? tengok sempadan dia samapi kat tepi tol highway ukm..eh. jap. ukm ke? HUHU.lupa

=_="

eleh.cik epal je. kita ada encik bro yang datang lewat

XD

siap blogger eMAS. haha.
okeh. tunggu turn kak's Myzatul~
jeng jeng jenggggg~

... said...

grr.. kawe punya kerja tak ikut timetable malaysia!
kak's myzatul laaaaa niiiieeeee

saya tanak kejeeeeee
tanak nasi tape. boleh buncit

XD

gr..tak suka kurus!! saya nak gemuk cam dulu. hua hua hau

no_answer said...

wahh ! dapat pegi !
best best !
jelesnyer ..

MamaEma said...

alahai bestnya...frust betul tak dapat pergi semalam...

risa said...

wahhhh...bestnye korang dapat berjumpa2an...sedeyyy

~CiK TiNieY~ said...

ala ruginya x g semalam...tak berapa sihat...huhu..apa pun tahniah utk pengantin baru!:)

putribongsu said...

syoknya!!

athirah said...

hhehe... gmbr trex ada.. yahooooooooooo

forever love said...

wink2.. bru sempat baca.. hihi.. kalo CB ta cakap akak sape.. memang ta kenal la.. haha..

xcited gler jumpa kak semalam

Pembawa_Wacana said...

Tak sempat jumpa ler kiter...Dalam pukul 2 ramai giler blogger...hehee

Faten Rosli said...

picha fatin pun terada.. huhu.. ;))

Sunah Mohammad said...

bestnyeeee~~~ my bila lagikkkk! cepat, cepat!

www.fierapirot.bolgspot.com said...

kak..jeles..jeleess...mencinyee..=)teringin nak jumpe korang semua..=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh seronoknya

cik azeya said...

best seh. nmpk meriah je. :)

Tasha said...

eh, muka I ada tertempek kat sini juga.... bangganya.... hehehe..... u blk awal juga ke?

Bro Framestone said...

bro juga My xjumpa huhuh T-T

cpahniza said...

besnyaa dpt p knuri Ujang & Yana..huhu xpat p..demam nak cukup umoq T_T

YanaMIB said...

1st blogger upload gbr dgn kak red..haha..maybe sbb kak red pn blk awl kut..ramai xjmpe dia =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers