9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, May 18, 2011

Kepada yang berkenaan, sila tingkatkan mutu perkhidmatan anda yang semakin teruk!!

Pergh.. pagi-pagi buta den dah berpeluh macam hape! hangin tul satu badan pagi nih

Malam tadi dahlah tidur tak berapa nak lena.. lepas tu atas sebab-sebab tertentu My kena pergi kerja menaiki komuter. Pergi ke stesen komuter dah satu hal... kena pulak train delay pergh!!! memang tak boleh belah! Selamber la kan diorang duk announce 'untuk perhatian anda komuter ke arah seremban kini berada di stesen Rawang dan akan menyusul 30 minit kemudian!!!'... Tak cukup 30 minit delay sampai ke sejam! mana taknya yang tunggu nye dah macam sardin dapat plak la My nak menyelit kan.. terpaksa la tunggu the other komuter lain yang lembab macam siput! grrrr

Diorang kata komuter kat stesen Segambut ada masalah teknikal. so kena guna satu laluan jek! what the...???!!! Perkhidmatan dah berabad lamanya tapi langsung tade improvement!!! Mana pergi technician? engineer? tatkala orang berpusu-pusu nak ke tempat kerja time tuhla kau nak rosak???? tak buat inspection ke?????? buat kerja ke tak??????

Mana pergi semua tenaga kerja KTM???? akal banyak tapi takkan satu pun tak boleh pakai???? tade langsung pembaharuan!! sekurang-kurangnya improve!! do something supaya customer tak merungut hampir setiap hari!!!! 

Seriously.. you're getting worst man!!!! Pls, do something!!! 

huhhhh lama-lama bleh kena heart attack macam ni la!!!

***banyak kerja jangan kacu grrr...-.-'

Pasal GA nanti My hapdet later hoke. Ada pemenang tak anta details lagi... T_T

5 comments:

Eza said...

dulu ulang alik dr rawang ke bank negara...nak mai keje ok..nak blk rawang, rasa cam nak bakaq jee tren tuhh..asek delay..tu citer 11 thn lepaih...nampaknya servis KTMB maseh x berubah!

forever love said...

tukar pemenang.. hahahha..

saba jela kak.. pi ngadu dekat page najib.. tgk.. die amik tindakan ke tak

~nsar~ said...

haha.. sabar ya mai... KTM memang no komen lah.. kalau boleh nak bom baru puas hati...

Aku Huduh ! said...

@forever lovehah ! setuju sgt.. p je repotr kat najib.. tgk die amik tindakan ke tak.. asal pilihan raye nak menang.. jnji setinggi langit tapi satu hape pun tak buat.. i hate mlaysia prime minister !

FaTinFiRDaUs said...

suruh naik pengangkutan awam.. tapi lmbat mcm ni mmg la org xnk naik kan.. ~_~ saba je la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers