9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, May 12, 2011

Pemenang GA???

Huarghhhh!!! baru berkesempatan nak jengah belog!! tadi memang saje offline. kalau tidak satu kerja pun tak jalan grrrr.. Ni tengah berehat-rehat..! penat packing barang dalam luggage nak bawa ke Ho Chi Minh esok!!! homaigod! esok ke?? tak macam eksaited sangat pun nak pergi..T_T... berdebar-debar pun ade haha.. nebes.. takut gayat naik flight..-.-'

y'ols mesti tertunggu-tunggu nih kan siapakah pemenang GA?? Yela-yela jap gi lah! dah short listed dah.. tinggal nak pilih mana satu je... My tak menang tangan y'ols.. balik training tadi pun lepas maghrib sempat lagi keluar beli mana-mana barang yang tak sempat nak beli lagi.. ni pun makanan tak beli lagi nih. harus beli. kang kat sana kot la tak lalu tekak nak makan makanan sana kan... sekurang2nya ada stok hehe...

Eh jap jap.. nak buat checklist dulu barang-barang nak ke HCM nih..

1)Travel Adapter
2)Baju 10 helai  lagi 2 helai
3)Seluar jeans 3 helai
4)tudung/shawls 10 helai macam kurang jek
5)Baju tidur 2 helai
6)Toilettries --> shower foam, shampoo, colgate, tooth brush, pencuci muka
7)Kain batik
8)Towel
9)Contact lens : 3 pairs & multipurpose solution
10)Make up stuff
11)Duit
12)Camera & charger
13)Handphone charger
14)Passport
15)Foods : Bread, Maggie, Epal
16)Shoe/sandle


hurm.. harap-harap tak lupa bawak barang-barang yang belum dipack lagi tuh.. -.-'


uh huh! So, dun worry haa.. kang dah ada pemenang My umum la hoke! maybe My buat otopublish kot. so, y'ols tengok sendiri lah nanti eh eh..;D Ingat!!! sape yang menang tuh harus lah melapor diri sendiri kat My k? My takkan ke page y'ols dan beritahu.. 'you're the winner!'.. no no... I'll not do that. nak tengok sejauh mana y'ols keep on update mine..;D


Nak menang GA? senang je... just DON'T BREAK THE RULES...;)


**duk packing-packing barang bilik pun dah macam tongkang pechah dah ni..-.-' 

2 comments:

Cik Ezy said...

nk ikot boleh?
hihikk..

xsabo nk tau sape menang..
hee

nur amalina athman said...

itu jerr barang2 nak ke HCM??yg dalam2 tuu akak..haha..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers