9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, May 9, 2011

SEGMEN " REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA "

Nak join segmen PS buat kali kedua!!! Jom layan!!

  1. korang follow blog ps ( tak wajib )
Dah lama follow!;D

2. buat entry khas untuk segmen ps bertajok " SEGMEN " REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA "
Okay-okay on the way…;D

3. dalam entry korang .. letak HEADER cool bawu ps kat atas tu ... cool ke ?? ntah la .. mas ahmad safwan kate cool .. ekekek

Dah tepek! Cool bebbb..;D

4. dalam entry korang tu .. korang cakap ape yang korang suke dan ape yang korang tak suke dari blog ps nih .. ( WAJIB )

Suka: Suka header.. suka background.. suka sidebar.. pendek kate suke semuanya…!
Tak Suka: Tak suka bila ditanya apa yang tak suka sebab tak ada yang tak suka semuanya suka semata-mata.

5. gi taw 2 blog yang korang suke ( tak yah letak header dorang ) 
My suka blog INI dan INI !

6 . dah siap entry hanta kat entry nih ... !!!
Baiklah!!
Nak join? Klik SINI!!

2 comments:

♥ norlida ♥ said...

cantik nye header=)

Srikandi Bonda said...

Salam perkenalan & follow.Dtg dr blog penulis senja. Nice blog. Keep it up! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers