9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, May 4, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

Masa lapang My hari ni join segmen je keje nya lalala… Kali ni nak join First Random Giveaway yang dianjurkan oleh Izyan Masri plak.

My kenal Izyan Masri ni kat rata-rata belog blogger-blogger otai.. lagi-lagi kat entry belog Yuyu Zulaikha.. komen dia je la berlambak jaranglah orang lain dapat potong dia as top commentors tu..bijak bijak.. ;D

So, dari situlah My terdetik untuk singgah ke belog nya yang simple tapi comel je. Secomel tuan belog yang ala-ala Angelina Jolie nih.. 0_o… Singgah-singgah ofkos la follow n hulurkan salam perkenalan kepada Izyan.. atay mesra dipanggil Yan..^_^ but tataola Izyan noticed My ke tak..heee.. -.-’..

Belog Yan banyak kaler pink n biru turquoise.. mungkin tu feveret kaler dia kot lagi-lagi pink. Eh yeke?? Hehe. So, My gunakan font kaler yang sama sebagai font kaler di entry GiveAway pertama dia ni…meriah kan kan..^_^

Yan start berbelog from 2010.. Tapi kenapa baru sekarang kite berjumpa ye? hehe.. So, sejak berbelog ini merupakan Giveaway pertama Yan.. dah nama pun First Giveaway kan hehe.. Meh la y’ols layan Giveaway Izyan Masri ni. Masih dilanjutkan. Tatao sampai bila kena tanya penganjur hehe.. nak join klik SINI oke..

Jom tengok My tepati syarat-syarat beliau atau tidak.. check it out!

1)Giveaway ni dibuat untuk followers belog Izyan Masri yang tercinta saja
Tanpa paksaan My telah lama menjadi follower terchenta Izyan Masri a.k.a Yan a.k.a Angelina Jolie..;D

2)Letak header lama ni dalam entry korang.Pastu link kan dengan entry giveaway ni
 Tepek sudah!;D

3)Buat entry simple bertajuk " IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY " 

Sedang buat la nih heheh…

4)Lepas tu boleh lah tag 2 orang blogger lain.

Oke My nak tag dua insan comel yang juga suka pink nih:

Notes: Giveaway ini akan ditutup pada bila-bila masa sahaja. Pemenang hadiah utama akan dipilih oleh puan penganjur sendiri iaitu Cik Izyan Masri. Hadiah?? Wow!!! Lumayan!!! RM 100 untuk hadiah utama. Sekotak chocolate Moist Brownies untuk hadiah kedua dan 5 review blog sebagai hadiah saguhati! So, tunggu apa lagi korang???
KLIK DI SINI DI SINI DI SINI!!!

Oke done! Siap untuk di submit!!! **sambil doa-doa supaya menang. duit tu nanti boleh bawa pi soping kat Ho Chi Minh hehe...

psst psst.. Yan, mehla join Giveaway My jugak...0_o.. jemput je.. tak pakse..^_^.. --> SINI

ok bai. gudluck ols! ^_^


2 comments:

Izyan Masri said...

YAN START BERBELOG JUNE 2010.HIKHIK.TAPI SERIES UPDATE JANUARI 2011

FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.THANKS JOIN YE MY.:D

Cik Ezy said...

gud luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers